Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind udbyggede føring i DTC efter klog kørsel

DTC 
15/09/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDennis Lind kørte søndag en flot andenplads hjem i svære betingelser, da andet løb ved næstsidste afdeling af Auto-G DTC blev kørt på Rudskogen i Norge. Efter lørdagens sejr, Dennis Linds femte i træk og sæsonens sjette, skulle Dennis i sin Camaro fra Team DMD starte søndagens løb fra ottende startposition.
 


Dennis Lind ved sejrsceremonien lørdag, hvor han tog den historiske femte sejr i træk
(Foto: Jan Kaiser)

Vejret i Norge viste sig, modsat lørdag, ikke fra sin flotteste side og netop som løbet skulle til at starte og bilerne var sendt ud på deres opvarmningsomgange, begyndte regnen at falde. Alle biler var på tørvejrsdæk, så forholdene for kørerne var rigtig svære på det glatte underlag.


Dennis Lind i nummer 60 på ydersiden, da starten til løb to går
(Foto: Jan Kaiser)

Fra ottende startplacering arbejdede Dennis Lind sig stille og roligt op gennem feltet og passerede blandt andet mesterskabsrivalen John Nielsen med en flot overhaling udenom i den hurtige ”Angskurve”. Dennis fik arbejdet som op på andenpladsen, men da John Nielsen lå på sjettepladsen valgte Dennis ikke at tage yderligere chancer og kørte andenpladsen hjem, hvilket udbyggede føringen i mesterskabet til 9 point. Casper Elgaard kørte et flot løb og fik arbejdet sig op fra sidste startposition til fjerdepladsen.


Dennis Lind på vej mod andenpladsen på den våde bane
(Foto: Jan Kaiser)

”Det var rigtig, rigtig svære betingelser” sagde en glad Dennis Lind bagefter. ”Nøjagtig som starten skulle gå, begyndte dråberne at falde og regnen tog til løbet igennem. Bilen var virkelig en stor håndfuld at holde på banen, men jeg havde alligevel god fart og kom godt op gennem feltet. Men da jeg mod slutningen fik at vide, at John lå sekser, valgte jeg ikke at tage flere chancer og valgte i stedet køre andenpladsen hjem. Der ville være for meget på spil, hvis jeg skulle forsøge at komme forbi Mikkel og det ville være rigtig dumt, at smide de mange gode point væk. Et stort tillykke til Mikkel med den flotte sejr. Det var rigtig svære betingelser og han holdt hovedet koldt og fik fortjent sejren”.

Om 14 dage køres finalen i Auto-G DTC på Jyllandsringen ved Silkeborg.


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Rudskogen Motorsenter
  • 15/09/13 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •