Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind vinder nordens største motorløb

DTC 
14/09/13 

DTC - Danish Thundersport Championship20-årige Dennis Lind fra Roskilde er ikke til at stoppe. Ved nordens største motorløb, der afvikles i denne weekend på den norske racerbane Rudskogen, sejrede Dennis Lind i første løb i dansk motorsports svar på superligaen, DTC, der køres sammen med den norske serie NTCC. Det var Dennis Linds sjette sejr denne sæson og den femte i træk.
 

Med sejren bragte Dennis Lind sig i spidsen af Auto-G DTC mesterskabet foran den tidligere Le Mans vinder John Nielsen. Jan Magnussen deltager ikke i weekendens løb og kan ikke længere gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet.


Dennis Lind førte fra start til slut
(Foto: Jan Kaiser)

Dennis Lind førte løbet fra start, efter at have taget sin fjerde Super Pole i træk, endda i suveræn stil - hele 1,4 sekund foran nummer to, den norske mester Marius Nakken. John Nielsen startede fra tredje position og Casper Elgaard fra ottende position, da hans motor eksploderede i Super Pole og han måtte derfor stille til start i DTC's gæstebil. Bag Dennis udnyttede Marius Nakken hjemmebanefordelen og pressede konstant på og de to var kun adskilt af ganske få billængder løbet igennem. Men Dennis holdt hovedet koldt og slog til publikums fortrydelse den norske mester. På tredjepladsen kom John Nielsen.

”Det her er kæmpe stort og helt uforståeligt. Det er helt utroligt og jeg er bare super glad” sagde en storsmilende Dennis Lind efter løbet, der også kunne høre roserne fra de norske kommentatorer, der mente at Dennis var at finde øverst på skamlen på Le Mans om 5 år.
”Jeg var godt presset af Marius (Nakken – red.) hele vejen. Det var svært at holde ham bag mig, men jeg fik lige akkurat åbnet et hul der var stort nok til at han ikke med alvor kunne sætte et angreb ind. Jeg prøvede at kontrollere det derfra, men det var et hårdt løb”.


(Foto: Jan Kaiser)

Andet løb på Rudskogen afvikles søndag eftermiddag.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Rudskogen Motorsenter
  • 15/09/13 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •