Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Sunoco SSC på Ring Djursland

Special Saloon 
11/09/13 

For anden gang i år besøger Sunoco SSC feltet Ring Djursland, og det sker i weekenden den 14. – 15. september. Første gang feltet var der var den 20. – 21. april, og der er ingen tvivl om, at den kuperede bane ligger godt til SSC feltet. En af de meget spændende ting bliver at se om det endelig lykkes, at få den direkte kamp mellem Claus Christensen i Aquila og Christer Gislerud i Stealth.
 

De har skiftedes til at have problemer med deres biler, men begge melder klar, og de er begge meget hurtige på Ring Djursland.


Sidst vi så Claus Christensen og Christer Gislerud i direkte duel var på Ring Djursland i april, og det må gerne gentage sig
(Foto: Keld Dohm)

I S-GT divisionen har Christian Siepmann en meget solidt forspring ned til Jørgen Hansen på andenpladsen, og der skal nærmest sort uheld til hvis ikke Christian Siepmann skal tage titlen i S-GT divisionen. Siepmann ligger lige nu også øverst i det generelle mesterskab, men her er han hårdt presset af Martin Vedel Mortensen, og det betyder vi må forvente at se Siepmann kæmpe lige så hårdt for placeringer som vi plejer.


Siepmann er godt på vej mod at vinde S-GT divisionen, så han skal fokusere på det generelle mesterskab
(Foto: Keld Dohm)

I SS3 skal Michael Klostermann ud og tage point fra Tor Brynjelsen, hvis han skal overtage førstepladsen. Lige nu er der 22 point op til Tor Brynjelsen, så Michael skal vise både hurtighed og stabilitet hvis han skal nå forbi i denne weekend.

I SS2 står kampen om førstepladsen mellem Martin Vedel Mortensen og Hans Hartmann, og de er så langt foran at det nok ikke er realistisk at tro, at de to kan blive truet i toppen. Til gengæld er kampen om tredje pladsen meget tæt. Bjarne Mortensen har 152 point på femtepladsen, Niels Christiansen har 157 point på 4 pladsen og Christian Vejby har 158 point på tredjepladsen.


Martin Vedel og Hans Hartmann kæmper om titlen i SS2 divisionen
(Foto: Keld Dohm)

Der bliver helt sikkert en spændende weekend for SSC, og det gælder om at være på plads på følgende tidspunkter:

Lørdag den 14. september:
Kl 08:05Træning15 min
Kl 11:25Tidtagning15 min
Kl 14:55Heat 118 min + 1 omgang
 
Søndag den 15. september:
Kl 11:35Heat 218 min + 1 omgang
Kl 14:55Heat 318 min + 1 omgang

SUNOCO SSC, www.specialsalooncar.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 15/09/13 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her