Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kun ET point fra en plads på skamlen

Special Saloon 
10/09/13 

- ved årets Grand Prix på Jyllandsringen
Stabilitet igennem hele weekenden gjorde, at vi samlet over de tre løb kun var et point væk fra en tredjeplads.
Da starten gik til det første løb på dette års Grand Prix på Jyllandsringen, startede Preben som nr. 19, blandt de 29 biler, som var til start.
 

Preben lavede en formidabel start, og det, i kombination med at de foranliggende biler valgte at lave lidt kaos efter første sving, gjorde at Preben røg op på en samlet 14. plads. Det var et godt race, kun afbrudt af et par perioder under safety car, hvor blandt andet Dennis Holbæk valgte at tage sandkassen ved tribunernes langside. Trods et punkteret bagdæk, rullede den godt lune Ferrari 458 ind på en 6. plads i gruppen.


(Foto: Dream Concept Racing)

I det andet løb, som blev afholdt søndag morgen kl. 10.00, startede Ferrarien som nr. 5. Efter noget kamp med Jonas Sejersen, i hans tunede, og til tider meget ildsprøjtende Toyota Supra, lykkedes det endelig at vinde kampen. Vi sluttede derfor på 4. pladsen i klassen.


(Foto: Dream Concept Racing)

I det tredje og sidste løb i denne weekend, startede vi som nr. 20, og avancerede hele 5 pladser samlet – og endte her med en flot tredjeplads i gruppen.

Så alt i alt en super weekend, med godt race og ingen påkørsler af vores bil.

Vi glæder os til d. 14. september på Ring Djursland, for med en samlet 4. plads i klassen, er de sidste to løb meget afgørende. Faktisk er der kun 17 point op til Johannes Graversen på 3. pladsen, og hele 27 point ned til Rene Rasmussen på 5. pladsen, så der er lagt op til nogle spændende løb!

Dream Concept Racing
Thomas Vestergaard


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her