Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

International GT Open

Spa - Ikke nogen succesoplevelse for danskerbilen

GT Open 
08/09/13 

Sjette hurtigst generelt og fjerde hurtigst i GTS klassen i første træning forud GT Open løbet på Spa-Francorchamps banen i Belgien, det var hvad Jan Magnussen og Johnny Laursen lagde ud med.
Det så godt og lovende ud, men ting har det med at ændre sig, og det gjorde også for de to danske kørere hos Kessel Racing.
 

I anden træning havde konkurrenterne også fundet af banen og her blev den danske duo nummer 16 generelt og nummer 13 i GTS klassen. Så kom kvalifikationen.

I den første kvalifikation gik det sådan at bilen blev kvalificeret ind på en generel startplacering som nummer 9 og nummer 5 i klassen til det første løb som blev afviklet lørdag eftermiddag. Der begyndte problemerne så for alvor, for i forbindelse med starten blev bilen påkørt bagfra af en konkurrenterne og det kostede en tur i pittet til nærmere undersøgelse. Heldigvis var der ikke sket den store skade, men bilen var sat tilbage i placeringerne. Selvom Jan Magnussen især kæmpede for indhente noget af det tabte, så blev det desværre ikke til mere end nummer 15 generelt og nummer 9 i GTS klassen.

Den anden kvalifikation her søndag formiddag indikerede ikke nogen forbedringer. Her blev bilen nummer 16 generelt og nummer 11 i klassen. Fra skidt til værre eller hel slemt om man vil. Sådan gik det i søndagens løb. For bilen blev involveret i en ulykke og måtte udgå. I klassificeringen sluttede man 13 omgange efter vinderen. Grundet vejrskifte fik man ikke tidsnok skiftet dæktyper, og når man så får hjælp af en konkurrent til at blive kørt af banen, så er det ikke nemt.

Dons

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny Laursen
  • Spa-Francorchamps
  • 08/09/13 - Spa-Francorchamps - GT Open
  •      ASETEK SIMSPORTS