Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Michael Christensen skuffet i Monza

Porsche
Super
Cup 

08/09/13 

Porsches juniorkører nummer otte – Nicki Thiim vandt
Michael Christensen var skuffet efter søndagens Porsche Mobil 1 Supercupløb, der blev afviklet som support-race til Italiens formel 1-grandprix i Monza.
 

Den 22-årige dansker startede fra sjette position, men var i løbets indledende fase med i kampen om top-tre. Alligevel kom han kun i mål på ottendepladsen.


(Foto: Grand Prix Photo)

”Jeg fik en god start, men det blev et svært løb med en masse tumult. Og jeg lavede også et par småfejl, der betød at jeg mistede flere placeringer,” fortæller Michael fra Monza.

Feltets anden dansker, Nicki Thiim, førte løbet fra start til mål, og rykkede med sejren tættere på den førende Sean Edwards i den samlede stilling.

Michael Christensen forsvarede med dagens resultat sin førsteplads i ʼrookie- klassenʼ i Porsche Mobil 1 Supercup 2013, hvor han har ligget i front fra sæsonstarten.

Finalen i Porsche Mobil 1 Supercup-feltet afvikles i forbindelse med Abu Dhabis Grand Prix i begyndelsen af november, hvor der køres to løb.

PORSCHE MOBIL 1 SUPERCUP 2013 – RESULTAT
7. afdeling – Monza (Italien) 8. september:

1) NICKI THIIM (DEN)
2) Michael Ammermüller (DEU) – 1.3s. efter
3) Kevin Estre (FRA) – 1m7s. efter
---
8) MICHAEL CHRISTENSEN (DEN) – 12,6s. efter

MICHAEL CHRISTENSEN PRESSESERVICE
Peter Nygaard


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Monza
  • 08/09/13 - Monza - Porsche Super Cup
  •