Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Perfection Racing - 6 timers rapport

24 Hours 
07/09/13 

Dagene op til starten på Barcelona 24h har været hårde for Perfection Racing. Der har været en del små, men meget tidskrævende problemer, der skulle løses omkring Aston Martinen, men nu er løbet godt i gang og man må sige, at anstrengelserne har båret frugt. Teamet er nu 6 timer henne i løbet og bilen kører perfekt.
 

Starten gik fra position 19 og selv om det et par timer tidligere havde regnet voldsomt, så var banen tørret op inden de 56 biler i feltet blev sendt ud på første omgang. Det er altid med krydsede fingre, man følger de første par omgange, men den sorte Aston Martin kom godt igennem og australske Ryan McLeod fandt hurtigt sin plads omkring nr. 15 i feltet.

Det første pitstop satte dog teamet lidt tilbage, da der var en af tankningsstanderne, som ikke virkede, men Michael Klostermann og svenskeren Erik Behrens arbejdede støt og roligt bilen frem i placeringerne igen. Efter 4 timer kom der endnu et skybrud og det har faktisk regnet mere eller mindre lige siden. Her var Perfection Racing så til gengæld heldige, da regnen netop passede med et planlagt pitstop og det var derfor ikke nødvendigt med et ekstra stop for at få regndæk på.


(Foto: Henning Smed)

Efter 6 timer har Kim Holmgaard også været i bilen og Kasper Jensen er netop begyndt på sit første stint. Teamet ligger som nummer 17 generelt og på en 5. plads i klassen, men kampen om placeringerne fra 10 til 20 er meget tæt og pitstoppene flytter teamet adskillige placeringer hver gang - placeringer, som så vindes igen efterhånden som de øvrige teams også kører ind i pit.

Løbet er allerede begyndt at tage sin told blandt teamene og således har de to absolut hurtigste biler fra kvalifikationen begge haft problemer, som har sat dem mange omgange tilbage. Med kun 1/4 af tiden overstået kan - og vil - der ske meget endnu. Men godt begyndt er halvt fuldendt - og det er begyndt godt for Perfection Racing.

Perfection Racing
Henning Smed


Læs mere om:
  • Perfection Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 08/09/13 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •