Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Nymark Racing fik point på Jyllandsringen

Legend Car 
06/09/13 

- men vil have flere på Padborg Park
I sidste weekends Grand Prix på FDM Jyllandsringen var Nymark Racing stærkt tilstede med flere biler og en ny gæstekører. Men som det er i racerløb gik det både godt og skidt
 

Som det er tradition ved årets Grand Prix så inviterer man sponsorer, venner, fans til at komme og støtte teamet. Den tradition havde Nymark Racing holdt i ave i år.

Teamet havde til lejligheden fået ekstra plads i pitten for at have plads til de omkring 200 gæster som kom for at støtte teamet til den store Grand Prix weekend. Lørdag aften blev gæsterne endda underholdt at teamets hus-band Acoustica.


Nymark Racings Hus-band - Acoustica.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen lørdag var gået rigtig godt for både Frederik Nymark og teamets gæstekører Kasper H Jensen, så der var lagt op til tre gode løb om søndagen.

I første løb skulle Frederik Nymark starte fra plads nummer atten og Kasper H Jensen plads nummer tre. Der blev kæmpet både i fronten og midten af feltet og da det ternede flag faldt, var den unge Nymark nummer et og Kasper H Jensen havde i sit Legend Car debut løb kunne holde sig med fremme og slutte på en flot plads som nummer seks.


Her overtager Frederik føringen i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens andet løb gik det hele dog ikke helt som Nymark Racing havde planlagt. I forbindelse med en Safety Car periode fik en konkurrent bremset for sent og fik påkørt Frederiks bil så han måtte udgå. Kasper H Jensen fik kørt sig op i top ti.


Kasper H Jensen fandt sig hurtig til rette i en Legend Cup bil.
(Foto: Motorsporten.dk)

I tredje løb kunne Frederik Nymark ikke rigtig få sin bil til at køre efter hans uheld i andet løb. Det betød at han ikke kunne følge med top tre. Han måtte kæmpe for at holde sin plads som nummer fire. Efter løbet kan man vist sige at Frederik Nymark havde givet en klasse opvisning i defensiv kørsel. Teamets anden bil med Kasper H. Jensen knækkede en drivaksel og den talentfulde gæstekører måtte udgå i weekendens sidste løb.


Det var en hård kamp at holde sin plads i løb nummer tre.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets mekaniker-hjælp Lars Vendelbo, havde i forbindelse med Porsches 50 års fødselsdag, valgt at stille op i Sunoco Special Saloon Car med den Porsche 997 GT3 som normalt bliver benyttet til langdistance løb.


Der var mange spændende biler i Special Saloon klasserne.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sunoco Special Saloon Car havde i forbindelse med det danske Grand Prix på FDM Jyllandsringen inviteret en del gæster fra Norge, så der var hård modstand i klassen.

Selv om Lars stillede op med hårde dæk, som normalt benyttes til langdistance løb, så sluttede han første løb på en flot plads som nummer tretten.


Lars Vendelbo i sin Porsche 997 GT3.
(Foto: Motorsporten.dk)

I løb nummer to gik det rigtig godt for Lars Vendelbo indtil et leje gav op, i en ellers ny renoveret gearkasse. Dermed var weekenden slut for Lars og hans fine Porsche 997 GT3.

Nu ser Nymark Racing frem mod den kommende weekend på Padborg Park. Her vil teamet kun stille med deres Legend biler. I denne weekend skal der køres to mesterskabsafdelinger. Det vil sige at man kører tre løb om lørdagen og tre løb om søndagen.


Nymark Racing bilerne.
(Foto: Motorsporten.dk)

I en weekend med 6 løb og 2 kvalifikationer er der en masse point at køre om for Frederik Nymark. Og da han stadig er nummer tre i det samlede mesterskab, er der rigtig mange point at hente.

Nymark Racing er allerede fredag klar til weekenden, hvor man som altid håber at se fans, sponsorer og venner i pitten til at støtte Frederik og resten af teamet.

Nymark Racing


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kasper H. Jensen
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 08/09/13 - Padborg Park - Legend Car - DM
  •