Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Perfection Racing Europe stiller med fuld kørerbesætning i Barcelona

24 Hours 
06/09/13 

I sidste uge havde Perfection Racing 3 danske kørere klar til deres Aston Martin Vantage. Men teamchef, Kent Steffensen, havde åbnet døren for, at der kunne være flere på vej og når starten går til Barcelona 24 Hours lørdag har teamet 5 mand på kørerlisten.
 

Kim Holmgaard, Michael Klostermann og Kasper Jensen får selskab af en svensk og en australsk kører. Og begge er erfarne kørere, som har godt med erfaring fra langdistanceløb.


(Foto: Henning Smed)

Svenske Erik Behrens har kørt langdistanceløb i de sidste 15 år - primært i Norden, men i de senere år også bl. a. i Belgien og i 12-timers løbet i Ungarn, hvor det er blevet til en klassesejr. Australske Ryan McLeod har senest deltaget i 24 timers løbet på Silverstone i 2012, hvor Perfection Racing jo debuterede med deres Aston Martin. Her kørte McLeod i den mindre klasse 4 - men den bil, han deltog i, var igennem hele løbet den hurtigste klasse 4 bil.

"Det er altid spændende med nye kørere i bilen, men deres første tur i Aston Martin'en her på testdagen lover rigtig godt," vurderer Kent Steffensen, som mener at kørerbesætningen er et rigtig godt match. "Det ser ud til, at de 5 kørere alle ligger på nogenlunde samme niveau og det er bedst for holdet, at der ikke rigtig er nogen, der falder udenfor - hverken til den ene eller den anden side," siger Kent Steffensen.

24 timers løbet i Barcelona begynder for alvor fredag, hvor der er kvalifikation til løbet.

Perfection Racing
Henning Smed


Læs mere om:
  • Perfection Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 08/09/13 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •