Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Outzen er tilbage!

DTC 
06/09/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMichael Outzen gæster i denne weekend Danmarks kongeklasse inden for motorsporten.
Det bliver i denne omgang i Danish Thundersport Championships gæste bil som tidligere har været kørt af Kristian Poulsen og tidligere DTC mester, Michel Nykjær.
 

”Jeg glæder mig helt overdrevet til at komme ud og køre igen. Jeg har kun haft et løb i år i en supportklasse til DTC, så jeg glæder mig enormt til at mærke den store V8 motor under min fod”.


(Foto: Outzen Motorsport)

Fynboen skal dog om lørdagen køre et langdistance løb sammen med Niels Nyboe, Ole Klitgaard og Jacques Møller i deres Renault Clio og han forventer derfor at have fået så meget køretid i kroppen, at han kan kæmpe med kører som Jan Magnussen og John Nielsen om den store pokal om søndagen.

Aftalen for Michael Outzen går i første omgang på et løb min Michael Outzen håber at kunne stable et budget sammen til 2014 så han er sikret fast deltagelse.

Daniel Sandal
Michael Outzen Motorsport


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Padborg Park
  • 08/09/13 - Padborg Park - DTC
  •