Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Bremer Racing præsenterer super kører line-up

24 Hours 
04/09/13 

- til 24 timers løbet i Barcelona
Bremer Racing stiller til start i 24 timers løbet på Circuit de Barcelona Catalunya d. 6. – 8. september med et særdeles spændende kører line-up.
 


Ronnie Bremers Ferrari 430 GT3 Scuderia
(Foto: Denner Photo)

Ud over Ronnie selv kører den 23 årige Spanier Albert Costa som bl.a. har været verdensmester i gokart i 2005 og har kørt i World Series med stor succes samt på et tidspunkt var inde i billedet som testkører hos Force India. Fra Australien kommer Michael Patrizi som har kørt V8 Cars med stor succes og endvidere kørt Formel Atlantic i USA lige som Ronnie selv. Endelig kører Danske Michael Bergmann som er et forholdsvis ubeskrevet blad i GT biler, men han var rallykører på internationalt plan i 90’erne.


Albert Costa
(Foto: World Series by Renault)

Ronnie: "Jeg er stolt over at kunne præsenterer et så stærkt team i Barcelona og er sikker på at vi nok skal få lavet et super resultat dernede hvis det hele flasker sig. Vores Ferrari 430 GT3 Scuderia har drillet lidt så vi besluttede at skille den totalt ad og skifte alle sliddele samt hovedreparere gearkasse m.m. Normalt er disse Ferrari’er ekstremt driftsikre, så vi tror på den herefter nok skal holde alle 24 timer i Barcelona."


Michael Patrizi
(Foto: michaelpatrizi.com)


Ronnie Bremers Ferrari 430 GT3 Scuderia
(Foto: Denner Photo)

Torben Hausig


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Circuit de Catalunya
  • 08/09/13 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •