Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Sydhavsrallyet blev ikke ...

DM Rally 
04/09/13 

Sydhavsrallyet blev ikke det løb, som vi havde håbet på i Hammer Motorsport. Som mange sikkert er bekendt med, kørte Klaus og Christopher galt på den femte af de ti hastighedsprøver og måtte begge på hospitalet.
 

Christopher blev checket og scannet, men da han heldigvis ikke havde brækket noget, blev han udskrevet efter et par timer.

Klaus har fået konstateret brud på dels sit venstre skulderblad, dels sit venstre kraveben, og han skal igennem en række operationer og endnu være indlagt et stykke tid, inden at han kan udskrives. Takket været sin træning og deltagelse i bl.a. MTB-løb har han været i en god form, og derfor forventer lægerne, at han vil komme sig uden men efter uheldet.

Nogen forklaring på uheldet har vi ikke – og den får vi nok næppe. Bilen er kørt af vejen i en række hurtige kurver, og optagelserne fra onboard-kameraet giver os ingen indikation af en årsag. Alle de ydre dele af bilen er ligesom hjulophæng ødelagt til ukendelighed.

Til gengæld har bilens sikkerhedsudrustning til fulde vist sit værd. Sikkerhedsburet har kun et sted været presset ind, og hverken sæder eller seler har lidt synlig overlast ligesom det samme har været tilfældet med både Klaus’ og Christophers personlige udrustning. I Hammer Motorsport har vi fået et klart bevist for, at vi ikke er gået på kompromis med materiellet, og at det betaler sig at bruge det bedst mulige sikkerhedsudstyr.

Med sportslig hilsen
Hammer Motorsport
Renault Clio R3
hammer-motorsport.dk


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Nykøbing F
 • 31/08/13 - Nykøbing F - DM Rally - DASU mesterskab
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS