Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Overbevisende sejr til Morten Karl ved DM 4 i rally

DM Rally 
02/09/13 

Lørdag d. 31 august blev fjerde afdeling af den danske mesterskabsserie i rally afviklet på Lolland Falster og Morten Karl knuste al modstand ved i sin BMW 320 E36 at vinde gruppen med over 5 minutter.
 

Efter vores alt for tidlige exit ved DM 3 var vi topmotiveret for at vise at vi er blandt de hurtigste hold i tunet national og vi havde derfor langt den strategi at starte hårdt ud fra morgen stunden siger Morten Karl.

Det lykkedes over al forventning og efter 6 prøver havde vi slået et ”hul” på over 1 minut til nummer 2 og resten af løbet øger vi afstanden og ender med at vinde med over 5 minutter.

Morten Karl knuste al modstand ved i sin BMW 320 E36 at vinde gruppen med over 5 minutter.


Morten Karl knuste al modstand ved i sin BMW 320 E36 at vinde gruppen med over 5 minutter

Det var dog ikke kun en ”walk in the park”, da vejrguder ikke helt kunne bestemme sig for om det skulle være regnvejr eller tørvejr og på nogen af prøverne regnede det pludselig med det resultat at vejene blev meget glatte og en kåd baghjulstrækker med 280 HK er ikke det nemmeste at køre på denne type underlag.

Her viser Morten Karl at han er blandt de absolut bedste chaufører i feltet og vi er faktisk i den lidt specielle situation at vi konkurrerer mere med de hurtigste 4WD biler end bilerne i vores egen klasse og vi ender kun 19 sekunder efter 3 super 2000 biler og foran 5 andre 4WD biler siger co-driver Finn Thomsen.

Vi er rigtig glade for resultatet der gør at vi er tilbage i DM kampen på en foreløbig andenplads og vi glæder os allerede til næste afdeling d. 20 – 21 september i Vejle.

Vi ønsker Ib Kragh tillykke med en fortjent sejr.

Protech Sport
Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Morten Karl
  • Nykøbing F
  • 31/08/13 - Nykøbing F - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: