Første sejr til Porsche - Christina Nielsen vinder Gentlemen-Trophy

ADAC GT
Masters

01/09/13

Den 12. runde af ADAC GT Masters løbene i 2013 sæsonen blev også et spændende løb. Robert Renauer og Michael Ragginger hjemtog deres første sejr, selv efter to genstarter efter Safety Car perioder. Det blev også en glad weekend for Christina Nielsen, som vandt Gentlemen Trophy i Lausitz.

Martin Ragginger og Robert Renauer kørte helt suverænt på deres vej til deres første sejr i 2013 sæsonen. Kun omkring det obligatoriske kører-skifte i midten af løbet, var deres Porsche 911 ikke i toppen, over tre omgange. Ragginger startede fra pole position og lagde sig i spidsen af løbet, men måtte først tage sig af Dominik Schwager (Team Lambda Performance), som lagde sig i østrigerens slipstrøm med deres Ford GT. Men Dominic Schwager kun kunne sætte Ragginger under pres frem til midten af løbets ene time. Så fik Forden desværre et teknisk problem, og måtte udgå af ​​løbet.

Den vindende Porsche
(Foto: ADAC Motorsport)

Ved kører-skiftet overtog Robert Renauer Porschen. To safety car perioder kort før slutningen af ​​løbet, gjorde kun rejsen til deres første ADAC GT Masters sejr endnu mere spændende. Den første af disse Safety Car perioder, blev nødvendig grundet Seabastian Asch's Audi R8, der skred ind i en mur, og den anden fordi Porsche Christian Engelhart kørte ud i gruset. Men Porsche køreren Roland Renauer beholdt overblikket og kørte sig til sin første sejr med 1,6 sekund foran Claudia Hürtgen i BMW (Team Pixum Schubert).
"Jeg koncentrerede mig om safety car perioderne. Ved genstart forsøgte jeg altid at få den hurtigste hastighed, så jeg kunne holde BMW'en bag mig!", fortalte Robert Renauer efter løbet.

De tre vindende team

Med fire løb tilbage i 2013 sæsonen, er Robert Renauer nu kun tre point bag de førende Alessi / Keilwitz (Corvette) på andenpladsen i kørernes mesterskab.

Der blev kæmpet hårdt for den tredje position på podiet. Efter to genstarter, pressede Maximilian Buhk (Mercedes Benz SLS AMG / Polar Weiss - Racing) hårdt. efter at være startet på 7. position, var han kort før slutningen af løbet nu på fjerde pladsen. Her kæmpet han nu hårdt med Audi kører Christer Jöns for tredje plads på podiet. Men Jöns holdt sig i front og tog pladsen på podiet.

Christina Nielsen

Også Christina Nielsen kunne være tilfreds med dette løb. Hun fejrede sin anden sejr i Gentlemen Trophy i denne sæson. Sejren i Gentlemen Trophy blev afgjort i en spændende duel mellem de to førende i stillingen. Omgang for omgang, kæmpede Christina Nielsen (Farnbacher Porsche) med sin mærke-kollega René Bourdeaux . Endelig lykkedes det for den unge dansker og hun holdt sin Porsche 911 på 9. position, foran Porschen for Team Tonino i det samlede resultat, og vandt for anden gang Gentlemen Trophy. Denne 9. plads i løbet var samtidigt den første placering i top 10.

Podiet i Gentlemen Trophy

De næste løb - Runde 13 og 14 - i ADAC GT Masters vil blive kørt om 14 dage - fra 13. til 15. september 2013 - på Slovakia-Ring.