Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Baltimore - kvalifikation

ALMS 
31/08/13 

American Le Mans SeriesMagnussen/Garcia starter som nummer 4
Jan Magnussen og Antonio Garcia kvalificerede sig som nummer 5 men starter som nummer 4.
Den ene af BMW Z4 GTE'erne blev deklasseret efter kvalifikationen sent i aftes. Det betyder en plads fremrykning for den dansk/spanske konstellation.
I pole starter Lucas Luhr og Klaus Graf i deres HDP ARX-03c.
 

Den ene af de to BMW Z4 GTE'er, kørt af Dirk Müller og Joey Hand blev sat bagerst i startfeltet. Det skete efter en teknisk kontrol af bilen efter gårsdagens kvalifikation. Her fandt man at ridehøjden på bilen ikke overholdt reglementet. Bilen blev rent faktisk diskvalificeret fra kvalifikationen men får lov at starte allerbagerst i det 32 bils store felt.

En af bilerne i LMPC klassen fik også en straf. Her var bil nummer 7 der mistede sin hurtigste tid efter at have kørt for stærkt under rødt flag.

Poleposition bliver indtaget af Lucas Luhr og Klaus Graf i deres HPD ARX-03c racer der får Lolaen med Chris Dyson og Guy Smith ved siden af sig. I LMP2 klassen er det Scott Tucker og Ryan Briscoe i HPD ARX 03b der var hurtigst. LMPC klassens hurtigste bil blev kørt af Dane Cameron og Michael Guasch.

Den klasse der er mest interessant set med danske øjne er GT klassen. Her er det BMW Z4 GTE'en med Bill Auberlen og Maxime Martin der er hurtigst. Nummer to i denne klasse er Corvette nummer 4 med Oliver Gavin og Tommy Milner. Tredjepladsen blev indtaget af Patrick Long og Thomas Kimber-Smith i deres Porsche GT3 RSR og altså med Corvette nummer 3 på fjerdepladsen.

I den sidste klasse - LMGTC - som udelukkende består af Porsche 911 GT3 Cup racere, var det Cooper MacNeil og Sebastian? Bleekemolen der var hurtigst.

Dons

Læs mere om:
  • Antonio Garcia
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Baltimore
  • 31/08/13 - Baltimore - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS