Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

100-årigt team sejrede ved Porsche Classic Cup på FDM Jyllandsringen

Historisk 
31/08/13 

Til Jyllandsringens Grand Prix Danmark blev Porsche 911’s 50 års jubilæum fejret med historisk Porsche Classic Cup 40 minutters løb med kørerskifte, hvor der stillede 18 Porsche 911 op lige fra 65-klassen til 76-klassen.
 

I den grønne Kremer Porsche nr. 32 kørte Bent Sørensen fra Helsinge, 73 år, og Christoffer Nygaard fra Young Driver AMR, 27 år, sammen om sejren. De havde om formiddagen øvet førerskifte og var nede på 42 sekunder for et skifte. Det fik de brug for under heatet.


(Foto: Anni Hansen)

På 3. omgang kom bilen i nærkontakt med Niels Davidsens orange Porsche 911, og det medførte, at venstre baghjul måtte skiftes. Til alt held havde de lyttet til ”hjælpe mekaniker” Jupiter Ib’s råd om, at tage et ekstra hjul med i pitten.

Det klarede mekanikerne at få skiftet på 1 minut og 15 sekunder, så Christoffer Nygaard kunne køre bilen først over målstregen. Så deres strategi med at Bent tog starten, som den hurtige starter han er, og Christoffer derefter kørte de fleste omgange, lykkedes. Christoffer var 3 sekunder hurtigere på en omgang end Bent.

Anni Hansen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Historisk
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her