Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Kasper Jensen slutter sig til Perfection Racing

24H Series 
30/08/13 

Perfection Racing stiller op med en stærk, dansk kørerbesætning til 24-timers løb i Barcelona d. 7.-8. september.
 

Det har været et langt, sejt træk for Perfection Racing Europe frem imod efterårets store udfordring i Barcelona. Men nu er alt faldet på plads og her en uge før løbet er teamet parat.

Det var en stor opgave at få bilen - en Aston Martin Vantage GT4 - klar, efter den var kommet hjem fra seneste løb i Dubai med en stor skade. Men i løbet af sommeren blev alle de nye stumper langsomt, men sikkert, til en bil igen og til Grand Prixet på Jyllandsringen sidste week-end var man klar til at prøve bilen af.

Kim Holmgaard var under strenge ordrer om at følge et nøje planlagt program for tilkøring af motor og bremser - og iøvrigt ikke tage nogen chancer, da man ikke ville risikere nogen skader. Aston Martin'en kom derfor ikke til at spille nogen resultatmæssig rolle i Grand Prixet, men teamet fik vished for at chassiet og mekanikken igen var på toppen.

Helt problemfri var generalprøven dog ikke. Et par trivielle småting drillede undervejs, men der var ikke tale om alvorlige fejl og nu er det i hvert fald noget, som er ryddet af vejen før 24 timers løbet.

Med bilen klar manglede kun den endelige kørerbesætning. Kim Holmgaard og Michael Klostermann har længe været klar og nu er en tredjemand også kommet på plads. Det er Kasper Jensen, som er en gammel kending for teamet, og teamchef, Kent Steffensen, er meget glad for, at han er tilbage på holdet. "Kasper var jo en del af holdet, da vi sidste år vandt vores klasse i 24 timers løbet på Silverstone. Så selv om han ikke var med i Dubai, kender han bilen godt og jeg er sikker på, at han bare glider ind i sædet og kører hurtigt med det samme," vurderer Kent Steffensen.

Med tre kørere på holdet er Perfection Racing Europe klar til 24 timer i Barcelona. Men det er dog stadig muligt, at der kan komme flere til. "Vi har tidligere været op til 5 kørere i bilen til de lange løb, men 3 er nok og med Kim, Michael og Kasper i bilen er jeg helt tryg ved vores bemanding. Men jeg er stadig åben for, at den rette kører kan komme ind og supplere de tre," fortæller Kent Steffensen.

Henning Smed

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Kim Holmgaard
  • Michael Klostermann
  • Perfection Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 08/09/13 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •