Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Den skal bare have fuld Hammer

DM Rally 
29/08/13 

Klaus Hammer og Christopher Lassen ser frem til DM 4, Suzuki Sydhavs Rally, som afvikles med 142 prøvekilometer på lørdag d 31. august.
Rallycentrum vil være i den lille by Horslunde på Lolland og prøverne ligger tæt på byen.
 

Klaus Hammer: ”Vi ser frem til at komme til DM 4 og få gang i 2. halvdel af sæsonen. Så må vi jo se om vi kan holde de gode takter fra DM 2 - 3, hvor det blev til 1. pladser i klassen.

Vi kan jo se på deltager listen, at vi bliver lidt flere i klassen til at dele opmærksomheden, noget vi absolut byder velkommen.

Vi er forberedte og vil selvfølgelig angribe fra første prøve, så vi kan få så mange point som mulig med hjem, og håber da også fortsat på at fører DM i klassen når løbet er forbi lørdag eftermiddag.

Vi har haft focus på den fysiske træning henover sommeren, da vores Renault Clio R3 er så optimal en sådan bil kan blive, så spændende hvordan dagen udvikler sig ”

Hammer-Motorsport kommer også til Rallyshow fredag aften, hvor stort set alle biler kommer til start.

Følg os på hammer-motorsport.dk eller facebook.com/HammerMotorsport

Hammer Motorsport


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Nykøbing F
 • 31/08/13 - Nykøbing F - DM Rally - DASU mesterskab
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS