Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

Højt humør hos KM Svensson Motorsport efter løb i Silkeborg

Historisk Rally 
30/08/13 

KM Svensson Motorsport deltog i weekenden med 2 biler i Dansand Classic Rallysprint og Dansand Historisk MiniRally i Silkeborg.
Per G Hansen og Karsten Svensson deltog i deres fine Porsche 911 RS, sammen med Bo Axelsson og Erland Salberg i en helt nybygget Porsche 934 Grp 4.
 

Per og Karsten styrede begivenhederne i lørdagens Rallysprint ved at sætte hurtigste tid på området omkring Silkeborg Rådhus som var afspærret til formålet og da dagen var omme var de ligeledes hurtigste mandskab i deres klasse og vandt løbet generelt.


Per G Hansen og Karsten Svensson i deres flotte Porsche 911 3.0 RS
(Foto: Finn Bojer, Rallyinfo)

Bo og Erland gjorde også hvad de kunne for at vinde og gav publikum noget at se på med den flotte matsorte Porsche 934. Den helt nybyggede bil virkede perfekt og med et par små justeringer blev den bedre og bedre som dagen gik. Mandskabet sluttede på en 3. plads i klassen og en 5. plads generelt.


Bo Axelsson og Erland Salberg i Porsche 934 3.0 SC RS Group 4
(Foto: Motorsportsfoto.dk)

Om søndagen stillede teamet atter op med begge Porscher og endnu engang satte Per G og Karsten tempoet for konkurrencen, dog tæt forfulgt af et par voldsomme Volvoer, en Escort og teamets anden Porsche.

Der blev kørt 9 hastighedsprøver, hvor prøven fra lørdagens arrangement i Silkeborg bymidte indgik 3 gange i løbet af dagen, til stor fornøjelse for alle motorsportsinteresseret i Silkeborg og omegn.

I mål på dagens løb, blev det igen Per G og Karsten der løb af med sejren generelt, efterfulgt at de 2 Volvo 240 Turbo.


Per G Hansen og Karsten Svensson atter øverst på sejrsskammelen i Silkeborg

Bo og Erland sluttede på en 4. plads i deres klasse og på en 6. plads generelt, hvilket de var meget tilfredse med. Taget i betragtning af at bilen er helt nybygget, ikke testet inden løbet og samtidig en kombination af svensk og danske mandskab som for inden aldrig havde kørt et motorløb sammen, må resultatet betragtes som særdeles flot.

Så der var højt humør i hele teamet over resultaterne og det meget flotte og velfungerende arrangement.

Hele arrangementet forløb perfekt sportsligt og organisatorisk og med det herlige sensommer vejr blev det en stor succes for alle.

Erland Salberg
KM Svensson Motorsport


Læs mere om:
  • Erland Salberg
  •  
     

    Historisk Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: