Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh: ”Vi skal stå øverst på skamlen”

DM Rally 
29/08/13 

Rallykøreren fra DK Motorsport jagter årets første sejr i DM-rally
Ib Kragh har en meget klar målsætning, når han den 31. august stiller til start i Suzuki Sydhavsrally. Det er at vinde sammen med co-driver Mie Petersen.
”Vi skal stå øverst på skamlen – det trænger vi vist til,” siger rallykøreren fra DK Motorsport, der i år har vist sig at være dels hurtigste, dels uheldigste mand i DM-feltet.
 

Han er den kører, som har vundet flest hastighedsprøver, men alligevel er det endnu ikke blevet til nogen sejre. Mekanikken i den sorte, hvide og røde Peugeot 207 Super 2000 har nemlig drillet.

”Men nu er bilen klar, efter at motoren er blevet renoveret efter havariet ved løbet i Hobro,” siger Ib Kragh. ”Jeg glæder mig virkelig til at komme ud at køre rally igen.”


Ib Kragh og Mie Petersen jagter årets første sejr
(Foto: DK Motorsport)

”Det bliver igen en hård kamp, og vi skal holde øje med Tim Svanholt, som fører DM, så han ikke kommer for langt fra os. Vi er jo en hel klynge bag ham, som ligger og kæmper. Vi har haft farten i år, men det har bare været lidt mekanik, som har drillet. Men jeg ser frem til, at vi får en god dyst.”

Suzuki Sydhavsrally foregår på det vestlige Lolland, og Ib Kragh har svært ved at vurdere styrkeforholdet i feltet.

”Vi ved ikke noget om prøverne før fredag morgen,” siger han, ”men hvis det kommer til at gå meget ligeud, som det somme tider kan gøre på de kanter, så kan gruppe N-bilerne godt drille os.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  • Nykøbing F
  • 31/08/13 - Nykøbing F - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: