Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CC Racing og Valvoline vandt nordisk mesterskab

Special Saloon 
28/08/13 

Årets GP Danmark blev en weekend med op- og nedture for Claus Christensen. Humøret var således i kulkælderen hos chaufføren i CC Racings Valvoline-sponsorerede Aquila efter første løb på FDM Jyllandsringen, men da de to sidste løb var kørt på banen, strålede århusianeren om kap med sommersolen.
 

”Jeg vandt det nordisk mesterskab,” jubler Claus Christensen og indrømmer, at han er en smule overrasket over resultatet. ”I den første afdeling i Norge havde vi mange problemer, og weekenden her i Danmark startede heller ikke for godt. Men i det første heat kørte jeg mig fra en startposition som nummer 28 til en ottendeplads generelt, og derefter vandt vi de to sidste løb, og det var udslagsgivende.”


Claus Christensen var suveræn og tog den nordiske titel
(Foto: CC RACING)

De to sejre kunne der ikke stilles spørgsmålstegn ved. Sejrsmargenerne løb op i henholdsvis 34 og 12 sekunder for de to løb.

”Og det blev også til en ny banerekord for Special Saloon Car-klassen. 1.07,3 brugte jeg på en omgang,” siger Claus Christensen. Den suverænitet, som Claus Christensen viste i de to afsluttende løb, stod dog i skærende kontrast til resultaterne fra såvel tidtagningen som det første Special Saloon Car-løb ved GP Danmark. I tidtagningen nåede han ikke at fuldføre en eneste omgang, og i lørdagens løb sluttede han midt i feltet…

”Vi havde et problem, hvor elektronikken drillede,” siger Claus Christensen. ”Det viste sig at være en ledning, som fik stelforbindelse, og det betød, at den elektroniske gearvælger fik gearkassen til at springe op i gear, uden at jeg havde trykket på noget. Mine to mekaniker Allan og Bruno sørgede for, at alt det mekaniske var på plads, mens mine to ingeniører René og Johan natten til søndag fik fikset elektronikken, og så kørte det bare.”

”Det var virkelig dejligt at blive kåret som nordisk mester, og i kampen om det danske mesterskab ser det alligevel ikke helt så sort ud, da jeg stadig har muligheden for at vinde titlen. Nu kører bilen, og så kan de andre bare vente sig til næste løb på Ring Djursland.”

CC RACING


Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her