Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Dobbeltarbejdet var svært for Michael Carlsen

Special Saloon 
28/08/13 

Michael Carlsen var den racerkører, der havde den mest hektiske Grand Prix-weekend på FDM Jyllandsringen.
Racerkøreren fra Vissenbjerg stillede nemlig ikke blot til start i den Peugeot RCZ, som han i år deltager med i den franske RCZ Racing Cup, men også den specialbyggede Peugeot 407, som han i 2011 tog sølvmedaljen med i Special Saloon Car-klassen.
 

”At skulle springe fra den ene bil til den var faktisk sværere, end jeg havde regnet med,” indrømmer Michael Carlsen. ”Det drillede mig lidt til at begynde med. Det der med først at køre en bil, som skal op på 7.500-8.000 omdrejninger for at virke, og så skifte til en bil, som trækker helt nede ved 4.000 omdrejninger, som RCZ’eren gør, det var svært. Det var en udfordring, men det var også det, jeg søgte.”


To sejre og en andenplads scorede Michael Carlsen med sin Peugeot 407
(Foto: Carlsen Motorsport)

Løbsprogrammet på FDM Jyllandsringen dikterede, at Michael Carlsen først skulle ud at dyste mod Ferrarier og Porscher med Peugeot RCZ-raceren i den hurtigste klasse, hvorefter han straks efter – med en dunkende puls – skulle kæmpe med sin trofaste Peugeot 407 i den knapt så hurtige klasse.

”Jeg tror, at det ville have været nemmere, hvis løbene var foregået i den omvendte rækkefølge,” konstaterer fynboen. ”407’eren er en bil, som vi vidste, at vi ville kunne klare os med i klassen, og det kunne vi også.”

”Peugeot RCZ’eren havde vi taget med for at vise, at Carlsen Motorsport stadig er aktiv indenfor motorsport. Den kørte godt, og jeg kunne følge Ferrarierne, når det drejede, men lige så snart det gik ligeud, så havde jeg lidt af en udfordring. Men det har været en super weekend.”


Med RCZ-raceren kæmpede Michael Carlsen med Ferrarier og Porscher
(Foto: Carlsen Motorsport)

Det med den gode weekend blev understreget på flere punkter. Resultatmæssigt scorede Michael Carlsen med sin trofaste Peugeot 407 to sejre og en andenplads, ligesom den og den franske RCZ Cup-racer efter weekenden stadig fremstår som perfekte.

”Jeg kørte seks løb, og jeg fik ikke en eneste ridse i nogen af bilerne, så det var så herligt, som det kan være,” siger Michael Carlsen. ”Det har været en god weekend, og vores gamle 407’er har gjort det rigtig godt og fik bevist, at det er den hurtigste bil i sin klasse herhjemme!”

Carlsen Motorsport


Læs mere om:
  • Michael Carlsen
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her