Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

NM-titel til Martin Vedel Mortensen

Special Saloon 
28/08/13 

Køreren fra DK MOTORSPORT sikrede sig guld i nordisk konkurrence
Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT sikrede sig i weekenden guldet i kampen om det nordiske mesterskab for Special Saloon Car. Ved Grand Prixet på FDM Jyllandsringen scorede den fynske kører så mange point, at han kan kalde sig nordisk mester i klassen for de standardbaserede vogne.
 

”Det gik perfekt,” jubler Martin Vedel Mortensen. ”Efter at min værste konkurrent røg af banen, var mesterskabet stort set hjemme. Da jeg så fik en tredjeplads i det andet af det tre løb, var titlen hjemme.”

I modsætning til de andre løb, der i år er blevet kørt på dansk grund i Special Saloon Car-klassen, så var løbet ved Grand Prix Danmark specielt. Den danske elite var her nemlig udfordret af den norske. Men da det var en weekend, hvor der både skulle kæmpes om point til DM og NM, var der behov for en prioritering.


Martin Vedel Mortensen på vej mod sin NM titel
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det var en weekend, hvor der skulle køres taktisk og med hovedet,” siger Martin Vedel Mortensen. ”I det første heat ramte min værste rival en nordmand, og det hjalp mig i det nordiske mesterskab, så i de næste heat kunne jeg tage det stille og roligt. Her ville jeg bare prøve at komme igennem de første sving og tage det stille og roligt. Det gjorde så, at Vejby hver gang kom forbi, men ham kunne jeg så køre mig op til igen.”

Fokusset på at score NM-titlen i klassen for de standardbaserede vogne gjorde, at Martin Vedel Mortensen ikke tænkte så meget på kampen om DM-titlen i klassen.

”Men jeg nåede dog at trække yderligere fra Hans Hartmann, som er min værste konkurrent, så det var på alle måder en god weekend,” siger Martin Vedel Mortensen.

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •