Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Det var fint nok mente Kevin

Legend Car 
27/08/13 

Den lokale Silkeborgenser Kevin Verner tog to første pladser i weekendens Legend Car Cuppen til årets Grand Prix på FDM Jyllandsringen. Allerede i kvalifikationen var han med helt fremme.
 

Weekenden startede faktisk allerede sidste mandag for ARTS – Autoforum Racing Team Silkeborg. Kevin Verner kører sin første sæson i Legend Car Cuppen og har været med godt fremme siden sæson start, men har følt at der manglede noget.


Kevin var hurtigst i kvalifikationen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet havde derfor valgt at teste på Jyllandsringen mandagen forud for årets Grand Prix. Ved testen fandt man et rigtig godt setup til bilen som betød at man på testdagen kunne køre en tid som var 1:20,03 Test arbejdet viste sig at bære frugt for da kvalifikationen var slut i weekenden, havde den 19-årige Kevin kørt den hurtigste tid og skulle dermed starte bagerst. I Legend Car Cup vender man hele feltet, så hurtigste mand starter bagerst i første løb.


På vej op gennem feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

I første løb skulle Kevin Verner altså starte bagerst som nummer femogtyve. Det betød at der skulle kæmpes for at komme frem i feltet. Den unge Verner stolede på sin bil og dens setup og sluttede som en samlet nummer otte.

Teamet valgte at fastholde det setup man havde fundet frem på test dagen, og i andet løb som blev kørt søndag formiddag, skar Kevin gennem feltet og tog sin første sejr i år.


Der var tæt kamp mellem Kevin Verner og Jesper K Egebart i sidste løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens sidste løb viste sig at skulle blive hårdt. Starten gik nemt og Kevin fik lavet et lille hul ned til dem der kørte bag ham, men ret hurtigt kom den mesterskabsførende Jesper K Egebart op til Kevin og pressede på. Kevin Verner holdt dog hovedet koldt og gav ikke noget væk. Han kørte sin anden sejr i mål.


Kevin passerer det ternede flag.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hold Kæ.. det var spændende, ”jeg er så stolt af ham” sagde Mor Vibeke efter at hun havde stået på ude på tribunen og fuldt sin søns kamp på asfalten.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hvis teamets navn og den unge kørers efternavn får ”klokkerne” til at ringe hos erfarne race fans, så er det nok ikke uden grund. Kevins far er den erfarne racerkører Klaus Verner, som har kørt Yokohama Cup, er Dansk mester i Yokohama Cup klasserne og tidligere DTC team indehaver for netop ARTS, hvor både Klaus selv, David Falch og Jason Watt har kørt.

Autoforum Racing Team Silkeborg


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Legend Car - DM
  •