Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Vi går efter en sejr”

DM Rally 
27/08/13 

Målsætningen er klar for makkerparret Jesper Bisted og Heidi Knudsen, når de i den kommende weekend genoptager kampen om Danmarksmesterskabet i rally på Lolland.
”Vi går efter en sejr,” kommer det resolut fra Jesper Bisted. ”Vi vandt ved sæsonpremieren i Tyskland, men har været uheldige i de to efterfølgende DM-løb, men nu vil vi vinde igen. Det er vores plan, og det er den, vi kører efter.”
 

Makkerparret fra Bisted Motorsport ligger aktuelt på andenpladsen i kampen om Dansk Automobil Sports Unions mesterskab for klasse 7 – et mesterskab, de sidste år vandt. Her håber de på at komme tilbage i front ved det kommende Suzuki Sydhavsrally. Men de har også en målsætning mere.

”Vi håber på, at vi kan slutte foran Kjeld Seidler, for i kampen om Danmarksmesterskabet for Tunet National ligger han foran os. I Tunet National skal vi gerne avancere, så vi har en mulighed for at komme op på tredjepladsen generelt,” siger Jesper Bisted.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen jagter en ny sejr
(Foto: Bisted Motorsport)

Det største fokus er dog på at tage årets anden klassesejr og dermed kunne tilbageerobre føringen i klasse 7 fra Rasmus Sørensen.

”Jeg ser vores chancer som rimeligt gode,” vurderer Jesper Bisted. ”Min bil skulle gerne kunne følge Rasmus’. Det er ham, som er den hårde i klassen, men det gælder om at være klar fra morgenstunden. Vi lå og kæmpede i Hobro, og det gik rimeligt, indtil vi udgik.”

”Det kan også godt være, at René Harms snyder os, for han er jo på hjemmebane, men ham skulle vi også gerne kunne slå.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Nykøbing F
  • 31/08/13 - Nykøbing F - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: