Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Audi sigter imod sejr i Brasilien

FIA WEC 
27/08/13 

World Endurance ChampionshipAudi er fortsat ubesejret i denne World Endurance Champion series sæson, og teamet har ingen planer om at sejrsstrømmen skal brydes i den kommende weekend i Brasilien, hvor der køres 6 timers løb i São Paulo.
 

São Paulo 6-timers løbet, er årets 4 racerløb i World Endurance Championship series, og Audi er fortsat ubesejret. Audi R18 e-tron quattro vandt tidligt på sæsonen12 timers løbet på Sebring og herefter har de vundet WEC løbene på Silverstone, Spa og Le Mans.


Loïc Duval, Tom Kristensen og Allan McNish
(Foto: Audi Sport)

Audi kom til Le Mans i år med en såkaldt long-tail version af deres R18 e-tron quattro. Den bil passede rigtig godt til high-speed banen i Frankrig. Ved løbet i São Paulo har Audi Sport Team Joest valgt at komme til start med den ‘korte’ version af bilen, og dette skyldes udelukkende at banen i Brasilien er anderledes konfigureret end La Sarthe.


For ét år siden kørte denne Audi ikke hurtig nok i Brasilien
(Foto: Audi Sport)

Audi kommer til start med to biler til dette løb, og den ene skal køres af Loïc Duval, Tom Kristensen og Allan McNish. Den anden skal køres af Marcel Fässler, André Lotterer og Benoît Tréluyer.


De brasilianske tilskuere elsker sportscar racing
(Foto: Audi Sport)

De fleste vil nok spørge sig selv hvorfor Audi køreren Lucas di Grassi ikke skal deltage i løbet? Audi siger at det hele tiden har været planen at han ikke skulle køre dette løb, men han vil alligevel være til stede på Interlagos hvor han står til rådighed for journalister og VIP gæster.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Audi Sport Infineon Team Joest
  • Interlagos
  • 01/09/13 - Interlagos - FIA WEC - FIA VM
  •