Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Nicki Thiim kører for Young Driver AMR

FIA WEC 
25/08/13 

World Endurance ChampionshipNicki Thiim er den ny kører på Young Driver AMR holdet, og han vil debutere ved årets 4. Afdeling af 2013 FIA World Endurance Championship. Thiim kommer til at dele Young Driver AMR nummer 95 Aston Martin Vantage GTE, med Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen.
 

Jan Struve siger at teamet er glade for at byde Nicki Thiim til Young Driver AMR teamet. Nicki er kendt for at være en stabil og hurtig kører, og det har han også bevist under testen de kørte for kort tid siden. Hele teamet forsøger at gøre sig klar til den svære opgave, nemlig at tage en sejr, så mesterskabet i GTE am klassen kan sikres, til ære for Allan Simonsen.


Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE
(Foto: Aston Martin Racing)

Nicki Thiim er søn af den danske racer legende, Kurt Thiim, som for mere end 20 år siden deltog ved 24 timers løbet på Le Mans, for Mercedes teamet. Nicki Thiim er endnu ikke nået til Le Mans, men har bestemt kørt rigtig mange racerløb i GT biler, og med gode resultater til følge.

Der er fortsat ikke nogen sikkerhed for hvordan den resterende del af sæsonen ser ud for Young Driver AMR, men det vil blive annonceret efter Sao Paolo. Det er dog sikkert at Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen fortsætter i bilen sæsonen ud, og der arbejdes hårdt på at holdet skal vinde GTE am mesterskabet.

Bidrag til Allan Simonsen Mindefond kan fortsat afleveres til :

Allan Simonsens Mindefond (The Allan Simonsen Memorial Fund)
c/o Dansk Automobil Sports Union
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby

Jyske Bank
 København Erhverv

Vesterbrogade 9

DK-1557 København V
Konto nr. 5078 1117416
IBAN: DK1350780001117416
Swift (BIC address) JYBADKKK.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Nicki Thiim
  • Young Driver AMR
  • Interlagos
  • 01/09/13 - Interlagos - FIA WEC - FIA VM
  •