Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen skal forsvare sin mesterskabsføring

Special Saloon 
23/08/13 

DK MOTORSPORT er med ved weekendens Grand Prix på Jyllandsringen. DK MOTORSPORTs repræsentant i Sunoco Special Saloon Car-klassen har haft en meget succesfuld forårssæson
 

Martin Vedel Mortensen har nemlig med en stribe sejre kørt sig i front for mesterskabet forud for weekendens Grand Prix på Jyllandsringen.

”Det ser rigtig godt ud, og den placering skulle jeg gerne bevare,” siger Opel Corsa-køreren. ”Vi har i år kørt på Ring Djursland, Padborg Park og Rudskogen i Norge, og det er nu første gang, at vi skal køre på Jyllandsringen, og det glæder jeg mig til. Det er et arrangement, som går over tre dage, og det er årets sjoveste løb.”

Det er anden sæson, hvor Martin Vedel Mortensen deltager i Sunoco Special Saloon Car-klassen, og han føler selv, at han har udviklet sig meget.

”Jeg har rykket mig meget – også bare i forhold til de sidste løb,” siger DK MOTORSPORT-køreren. ”Nu kender jeg bilen og ved, hvor meget jeg kan presse den. Jeg får bare mere og mere erfaring, og jeg har konstant været et halvt sekund hurtigere end sidste år, så jeg burde også kunne køre stærkere end sidste år.”


Martin Vedel Mortensen har en DM-føring at forsvare
(Foto: DK Motorsport)

Martin Vedel Mortensen har en meget klar målsætning. Han skal bevare sin mesterskabsføring, og her har han en konkurrent.

”Jeg skal bare holde øje med Hans Hartmann og slutte foran ham,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Men denne her gang er der også en række andre kørere med. Michael Carlsen er jo tilbage med sin gamle DTC-bil, og så er der de norske kørere. I Norge så det ud til, at vores biler var hurtigere, så jeg kan ikke forestille mig, at det skulle være anderledes, når vi nu er på hjemmebane, så umiddelbart bliver der tale om en danskerkamp mellem Hartmann og mig.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •