Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Drifting Serie

Dansk Drifting Serie besøgte Ring Djursland

Dansk Drifting
Serie 

22/08/13 

Dansk Drifting SerieDenne weekend kørte Dansk Drifting Serie 4 omgange på Ring Djursland. Der har været spænding, action og drama hele vejen igennem.
 

Vi startede drifternes træning lørdag formiddag klokken 10:00 til 10:20.

De 9 biler havde en god køretid og fik prøvet banen af, som vores 3 dommere fik sat fredag aften. Mellem træning og kvalifikation blev der skiftet toppakning på Atli Odinsson’s Supra og teamet kæmpede en brav kamp med at få den på banen til kvalifikationen kl. 15:15.


(Foto: StumpPhoto)

Vi havde også Martin Hjermitslev kørende i sin Skyline med defekt håndbremse. Dette giver mere udfordring og viser om køreren har kontrol over bilen, hvilket han klarede uden de store problemer.


(Foto: StumpPhoto)

Søndag kørte vi top 8 klokken 08:30 og finalen blev kørt 15:00. Dagens program stod på det såkaldte Twin Pass, hvilket omhandler en lead car og en chase car. Chase car skal kopiere lead car bilens drift rundt på banen.

Til finalen blev der kørt om bronze, sølv og guldpokalen. Erik W. Pedersen tog i denne omgang 1. pladsen lige for næsen af Jimmi Hansen på 2. pladsen, med Kenn Egtved på en 3. plads.

Efter finalen blev der tid til show kørsel med Palle Hansen siddende på Martin Hell’s Corvette kølerhjelm, der laves også ’’donuts’’ rundt om fotograferne og Erik W. Pedersen lavede show kørsel rundt på banen. Efter forlydenderne er dette en ganske vel gennemført weekend.

Vi glæder os til næste weekend hvor vi slipper bilerne løs på FDM Jyllandsringen. Mon Atli når at få lavet bilen? Bliver håndbremsen fikset i Skylinen? Og hvem holder første pladsen? Kom og følg med i næste weekend på Jyllandsringen.

Top 3 i kvalifikationen blev:

Erik W. Pedersen

Jimmi Hansen

Kenn Egtved.

Dansk Drifting Serie
Kim Victoria Lysgaard


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 18/08/13 - Ring Djursland - Dansk Drifting Serie
  •