Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kim Holmgaard tester Aston Martin-raceren

Special Saloon 
22/08/13 

- som forberedelse til 24-timers løb
Kim Holmgaard er i weekenden for en sjælden gang at finde bag rattet af en racerbil på en bane herhjemme. Det er ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor han er at finde på deltagerlisten i Special Saloon Car-klassen med Perfection Racing Europes Aston Martin Vantage.
 

”Det er altid noget specielt at køre til GP Danmark, for det er noget specielt, også fordi det er mange siden, at jeg sidst har været til det løb. Men det er nu ikke for at kæmpe om pokaler, at jeg er til start,” forklarer Kim Holmgaard. ”Bilen har i de seneste måneder været under total renovering med masser af nye stumper, så den kan blive klar til 24-timers løbet på Circuit de Catalunya, hvor vi skal deltage i starten af næste måned.”


Aston Martinen står klar til næste indsats
(Foto: Kim Holmgaard)

I det forrige 24-timers løb på banen i Dubai blev bilen kraftigt skadet i forbindelse med en afkørsel, men den fremstår nu helt og aldeles pletfri med en sort grundfarve og Petronas’ fremtrædende logo. Og sådan skal den også se ud efter GP Danmark.

”Bilen har været totalt adskilt. Motoren er helt ny og skal køres til, og vi skal kort og godt have fundet ud af, om det hele virker,” siger Kim Holmgaard.

”Da vi ikke vil risikere, at der sker unødvendige skader på den, vælger vi at starte løbene fra pitten, for der kan jo godt blive bulet en skærm i trængslen ned mod første sving. Samtidig vælger vi også at køre på vores hårde langdistancedæk for at prøve dem af, så vi vil slet ikke være i stand til at matche de omgangstider, som andre deltagere vil kunne på deres sprintdæk.”

Kim Holmgaard


Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her