Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Frederik Nymark har ikke slappet af i ferien

Legends Cup 
21/08/13 

Nymark Racing og specielt Frederik Nymark har ikke slappet af i sommerferien. Frederik har rundet det første hjørne i hans liv og er nu mere end klar til årets Grand Prix på FDM Jyllandsringen.
 

Frederik Nymark er blevet 18 år og har nu fået sit længe ventede kørekort. Han har også haft mulighed for at teste i en Porsche 911 som LV Motorsport normalt bruger til langdistance løb.


Kørerlærer Thom Andersen har lige givet Frederik hans nye kørekort.
(Foto: thomskoreskole.dk)

Allerede nu er teamet og kørere i gang med planlægningen til weekendens løb på FDM Jyllandsringen. Der vil komme en masse gæster, sponsorer og venner til løbet. Lørdag aften vil bandet Acoustica optræde for mere end 200 gæster.

For første gang har Nymark Racing sin egen tribune hvor gæsterne vil kunne møde de søde piger fra Biibo.dk inden de tager plads.

Der er en del underholdning for Nymark Racing’s gæster når der ikke kører biler på banen, men Frederik Nymark satser på at give den bedste underholdning, for han vil vinde løb i weekenden.

”Min far vil gerne have en krans, så jeg satser på at vinde den til ham” siger ’Frede’ som indrømmer at han også selv gerne vil have en laurbær krans om halsen i weekenden.

Frederik har hele sommerferien passet sin fysiske træning med at løbe, cykle og styrketræne så han er helt tip top til weekendens OK Legend car løb.

Udover de gæster som kommer for at kigge på bilerne dyste på asfalten, så har teamet fået en anden motorsports gæst. Teamets anden bil med nummer 33 vil i denne weekend blive kørt af Kasper H. Jensen, som normalt kører VW Scirocco R Cup i Tyskland.

Kasper H. Jensen glæder sig til weekenden, efter at han har haft mulighed for at teste bilen med kun 6 omgange på FDM Jyllandsringen. Han følte sig tilpas i bilen og måtte indrømme at han smilede fra øre til øre da han kørte i bilen. ”Det er en sjov bil og så er den til at håndtere” fortalte Kasper H. Jensen


Kasper H. Jensen tester seler og sæde.
(Foto: Nymark Racing)

Kasper fortæller også at han finder sig tilpas i bilen men lige skal omstille sig lidt til baghjulstræk, da han normalt kører med forhjulstræk i VW Scirocco R cuppen.


Det er denne bil Kasper H. Jensen normalt kører.
(Foto: Natascha Theisen)

Udover Kasper H. Jensen, vil der også være to andre gæster at finde i teamteltet til Grand Prix’. Den Porsche som ’Frede’ testede i sommerferien, deltager i Sunoco Special Saloon Car med Lars Vendelbo bag rattet.


Det er denne Porsche som 'Frede' testede og som den tidligere Yokohama mester vil køre Special Saloon i denne weekend.
(Foto: Nymark Racing)

Den sidste gæst man vil kunne finde i teamet denne weekend er Anders Sonne Hyrup som deltager i OK Legend Cup med start nummer 17.

Teamets oldboys kører Anders Eriksen deltager med bil nummer 24 er som altid på sin plads i teltet og viser også gerne sin bil frem. Anders kører efter point i oldboys klassen, hvor han tidligere i år har taget flere pokaler.


Anders Eriksen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hele teamet glæder sig til at sige velkommen til sponsorer, gæster og venner i weekenden på Jyllandsringen, hvor der også vil være mulighed for at prøve en racersimulator, mod lidt betaling. Simulatoren er opstillet af Michael Nielsen og den lille betaling går til Hospitalsklovnene i Aarhus.

Nymark Racing

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kasper H. Jensen
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/13 - Nürburgring - Scirocco R-Cup
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Legends Cup - DM
  •