Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen fastholder sit ambitionsniveau

DTC 
21/08/13 

DTC - Danish Thundersport Championship- i Auto-G DTC
For dette års Auto-G DTC debutant Nicki Petersen venter, i kommende weekend, det traditionsrige Grand Prix Danmark, der historisk tiltrækker i tusindvis af tilskuere og gæster til FDM Jyllandsringen.
 

Inden fjerde afdeling i Danish Thundersport Championship indtager Nicki Petersen, i hans blåhvide Ford Mustang, en øjeblikkelig syvendeplads i mesterskabet.


Nicki Petersen til Gridshow
(Foto: Denner Foto)

Efter en lang sommerpause testede Nicki Petersen igen mandag sin Auto-G DTC-racer på FDM Jyllandsringen, og det var en positiv ung racerkører, der i slutningen af dagen kunne gøre status.

”Vores test i dag er forløbet fuldstændig som planlagt. Jeg fik kørt rigtig mange omgange og afprøvet flere forskellige set-up. Jeg er stadig så ny i raceren at det endnu er vigtigt at afprøve mange forskellige justeringer i undervognen. Både dem vi ved ikke virker, og dem vi ved virker, for derigennem konstant at påvirke mine egne evner til at mærke og fornemme de muligheder, der ligger gemt i bilen,” beretter Nicki Petersen.

Og at det har en positiv effekt at arbejde minutiøst med detaljerne, beviste mandagens test, i det Nicki Petersen kørte sin hurtigste omgangstid til dato, på den krævende racerbane, og det sågar på en asfalt, der ifølge køreren selv, ikke var helt optimal.

”Det har regnet utrolig meget den seneste tid, og det kunne mærkes. Der var ikke helt det samme bid i asfalten, som ved juni-løbet og alligevel formåede jeg at forbedre min bedste omgangstid. Det er altid svært at drage nogen konklusioner ud fra en test, hvor hele feltet ikke er til stede, men jeg er meget tilfreds.”


Nicki Petersen
(Foto: Denner Foto)

For Nicki Petersen, der er en del af tidligere firedobbelte DTC-mester Casper Elgaards team, Elgaard Motorsport, var testen positiv på flere punkter.

”Vi oplevede ingen problemer med bilen, og henover dagen lykkedes det at finde en opsætning, vi mener er den rigtige til Grand Prix Danmark i weekenden. Det bliver en super spændende weekend med 17 startende biler, men trods det store felt af konkurrenter er jeg meget fortrøstningsfuld, og vil fortsætte mit høje ambitionsniveau, der hedder top fem,” slutter Nicki Petersen.

Nicki Petersen #74 Auto-G DTC


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - DTC
  •