Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Falstring ser frem til det kommende Suzuki Sydhavsrally

DM Rally 
20/08/13 

Rene Harms er blandt deltagerne i fjerde afdeling af DM i rally
Et væsentligt konkurrenceelement i rallysporten er det uventede og uforudsigelige. Hvad er det lige, der gemmer sig over den næste bakketop eller omkring det kommende højresving? Det er nogle af de spørgsmål, som fascinerer de aktive i sporten, og man skulle derfor tro, at kørere på hjemmebane har en klar fordel i forhold til konkurrenterne
 

”Men det tror jeg nu ikke, at jeg har,” siger René Harms, Nørre Alslev, der er medlem af Nykøbing F. MotorSport, som står bag årets Suzuki Sydhavsrally, som køres den 30.-31. august. ”Godt nok holder jeg til på sydhavsøerne, og godt nok er jeg medlem af klubben, men det er et helt nyt område, løbet i år skal køres i.”


René Harms var også med, da der sidste gang blev kørt Suzuki Sydhavsrally. Han håber på et spædende og udfordrende løb.

Årets Suzuki Sydhavsrally får nemlig base i Horslunde på Nordvestlolland. Her skal der i selve landsbyen køres en hastighedsprøve, ligesom de omkringliggende sogneveje også vil blive inddraget i løbet, der er fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

”Det er et område, jeg slet ikke har kørt rally i før,” siger René Harms. ”Da jeg var med i forrige udgave af løbet for tre år siden, havde løbet base i Nykøbing, så der er slet ikke noget, jeg kan tage med derfra. Og det er først dagen før løbet, at løbsledelsen løfter sløret for detaljerne omkring de enkelte hastighedsprøver.”

”Men jeg håber virkelig, at løbsledelsen har fundet frem til nogle hastighedsprøver, som i kvalitet og udformning matcher dem fra løbet i 2010. Det var nemlig nogle meget spændende hastighedsprøver, vi dengang kørte.”

René Harms starter sammen med den tidligere Danmarksmester Lone Otto, Fredensborg, i en Suzuki Swift Maxi 1600, der er med i den spændende division for Tunet National-biler.

Sydhavsrally / Nykøbing F. MotorSport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • René Harms
  • Nykøbing F
  • 31/08/13 - Nykøbing F - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: