Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Dobbelt podie til Kasper H. Jensen på Nürburgring

Scirocco R-Cup 
20/08/13 

Scirocco R-CupPodie plads i begge weekendens løb i Scirocco R-Cup til Kasper H. Jensen
Med en fjerde plads i tidtagningen var der lagt op til et spændende race på den legendariske Nürburgring i de smukke Eifel bjergene, som lørdag viste sig fra den bedste side med høj solskin da starten gik til weekendens første løb
 


(Foto: VW Motorsport)

Efter en god fight med manden på tredje pladsen lykkes det Kasper at kommer forbi for nu at jagte de to forreste, som desværre havde fået et forspring på et par sec. Desværre kom der safety car pga. af et voldsomt crash, hvor en kører længere nede i feltet tippede fire gange rundt da han ramte en anden bil under nedbremsningen til baglandsiden.

Det så rigtig grimt ud men heldigvis slag han godt fra stuntet. Uheldet betød rødt flag og Kasper fik weekendens første podie plads.

Se video klip fra løbet her:

Til søndagens løb byttes der om på de første 8 mand, så start boks nr. 6 til Kasper…med klog og taktisk kørsel fik Kasper kørt Scirocco’en op på en fornem tredje plads, så dannebrog for anden gang kunne ses på podiet.

Kasper: ”at få to tredje pladser med hjem fra Nürburgring er bare super, jeg er i sær godt tilfreds med indsatsen om søndag, det var bare et fedt heat…..”


(Foto: VW Motorsport)

Næste opgave for Kasper bliver gæsteoptræden i en Legend Car ved grand prix’et på Jyllandsringen. Jeg har hørt at bilen skulle være rigtig sjov at køre, så det bliver helt sikkert en sjov weekend, udtaler Kasper, som glæder sig til at give den gas for første gang på dansk jord.

Kasper H. Jensen
www.KasperHJensen.com


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Nürburgring
  • 17/08/13 - Nürburgring - Scirocco R-Cup
  •