Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Thailand Super Series & Thailand Endurance Championship

Int. Touringcar 
16/08/13 

Anders Majgaard & Thomas Raldorf kører igen i år sammen i den Thailandske Langdistance løbsserie "RAAT 6 H Thailand Endurance Championship".
Første løb var i Marts, hvor de havde lidt problemer med bilen, og efter at have kæmpet om førstepladsen i deres klasse, måtte de se sig slutte på en 6 plads i klassen, dog med den fortrøstning at begger deres værste konkurrenter var "DNF" og ikke fik point.
 

Siden første løb er bilen blevet gået igennem og tjekket samt den har fået et par "up-grades", så den er klar til andet løb den 23-24 August hvor Anders og Thomas håber på at kunne vinde klassen og rykke nærmere Mesterskabet.


(Foto: Raldorf)

Ud over Endurance Series kører både Anders og Thomas også med i Thailand Super Series hvor der skal køres løb den 17-18 August på banen lige udenfor Pattaya som hedder Bira Circuit. I Thailand Super Series får de følge af Flemming Heegaard som også kører langdistance løb i teamets anden bil, og faktisk sluttede på en 5 plads i August og var på podiet.


(Foto: Raldorf)

Flemming skal kører med i Super 1500 Production klassen resten af året for at få noget meget træning og tid bag rattet.

Thomas er også med i Thailand Touring Car Championship i den klasse som hedder Pro Car som er for 1500 cc og 1600 cc Production biler hvor han kører i teamets 1500 cc lang distance bil.


(Foto: Raldorf)

Thomas ligger efter 4 af de 8 løb på en samlet 3 plads i mesterskabet og fører han klasse med 9 point.

I løb 4 var der hård kamp om førstepladsen de sidste par omgange efter at Thomas havde fået kort sig op til den forene bil ( Youtube klip med onboard camera fra de sidste 2 omgange )

Der bliver dog kørt meget fair af begge kørere og det er rigtig godt race at være med i.

Thomas Raldorf
CEA Racing


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Thomas Raldorf
  •