Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Nicki Thiim skal køre den danske Aston Martin

FIA WEC 
15/08/13 

World Endurance Championship1. September genoptages World Endurance Series, og anden halvdel af sæsonen starter i Brasilien. Det er her hvor 6-timers løbet køres på Interlagos circuit, som også hedder Autodromo Jose Carlos Pace.
 

Det er samtidig også det første løb siden Le Mans, og dermed også det første racerløb for den danske Aston Martin siden den tragiske ulykke. Teamet har fået bygget en ny bil til Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen og de to får følgeskab af Nicki Thiim, som hermed overtager pladsen fra Allan Simonsen.

Teamet har allerede testet sammen med Nicki Thiim på Snetterton, og umiddelbart er de klar til at tage til Brasilien, men der er ikke nogen tvivl om at det bliver en svær opgave for trioen, for selvom de alle tre er hurtige racerkørere, kan det nok ikke blive anderledes end at tanken om at det var Allan der burde have kørt bilen, så er faktum blot at det gør han ikke.

Teamet fosøger at hive sig selv op ved hårrødderne og kigge fremad. De skal vinde GTE Am mesterskabet i år, det er holdningen på holdet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Nicki Thiim
  •