Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Intenst motorcykelløb på Ring Djursland

Road Racing 
15/08/13 

Søndag byder på Road Racing-løb på Danmarks sværeste racerbane
Gashåndtaget bliver vredet helt i bund, når Ring Djursland i weekenden afholder sit Augustløb.
Traditionelt er det bilerne, som holder til på Danmarks sværeste racerbane, men ved det kommende arrangement er der også Road Racing-løb på racerbanen på Jyllands næsetip.
 

Søndag afholder Aarhus Motor Klub løb for en række af Danmarks bedste Road Racing-kørere, når man tager hul på kampen om sit klubmesterskab. Selv om klubben formelt set har base i Østjylland, så har den en medlemskreds, som dækker det meste af Danmark, og derfor er det en række af landets bedste Road Racing-kørere, som kommer til start ved August-løbet.


Der bliver motorcykelrace på Ring Djursland, når banen afholder sit Augustløb
(Foto: Morten Alstrup)

Der bliver tale om en meget kompakt oplevelse for fans af race på to hjul. Road Racing-kørerne indtager nemlig banen ved 10-tiden for at køre tidtagning forud for de finaleheats, som fra middagstid og frem til klokken 14.00 afvikles på banen.

Såvel de moderne som de klassiske motorcykler vil kunne opleves på Ring Djursland. De mere end 50 deltagere bliver nemlig inddelt i flere felter. De hurtigste kørere fra bl.a. Super Stock 600- og Super Bike-klasserne kæmper således sammen med deltagerne fra Rookie 600- og 1000-klasserne, mens der vil være så mange klassiske motorcykler til start, at disse inddeles i to homogene felter.

Udover Road Racing-klasserne kommer Augustløbet på Ring Djursland også til at tælle billøb i bl.a. Dansk Drifting Serie, Danish Endurance Championship og Yokohama Super Cuppen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 18/08/13 - Ring Djursland - Road Racing
  •