Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jesper Bisted var sekunder fra klassesejr

Rally 
14/08/13 

Det blev ikke til nogen gentagelse af den klassesejr, som Jesper Bisted scorede sidste år, da Bisted Motorsport var til start i det traditionsrige Tvilum Rally Show. Men det var tæt på.
 

”Jeg manglede 1,8 sekunder i at vinde klassen,” siger rallykøreren, som denne gang var sekunderet af Peter Kjøbsted. ”Men dette her nederlag kan jeg faktisk godt acceptere.”

Den kører, som slog Jesper Bisted var nemlig ikke nogen hr. hvem-som-helst.

”Jeg var oppe mod Brian Madsen,” forklarer Jesper Bisted, ”og han er en fabelagtig god kører, der to gange er blevet Danmarksmester. I det første heat lå vi meget tæt. Her slog han mig med bare tre tiendedele af et sekund. I det næste blev hans forspring noget større, men i det sidste kunne jeg så slå ham med et sekund.”


Mange tilskuere lagde vejen forbi Bisted Motorsports telt under Tvilum Rally Showet

”Det er ikke nogen skam at blive slået af Brian Madsen. Han er en rigtig god chauffør, men jeg er også rigtig glad for min andenplads. Der var trods alt 23 kørere i klassen, så der var 21 andre, som jeg slog.”

Næste gang Bisted Motorsport skal i aktion, bliver ved Sydhavsrally sidst på måneden, som er fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Fårvang
  • 09/08/13 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: