Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Hattrick til Christian Jensen i Tvilum Rally Show

Rally 
12/08/13 

Peugeot Sport Dealer Team DK kunne trække sig sejrrigt ud af årets udgave af Tvilum Rally Showet i Fårvang, da Christian Jensen og Esben Hegelund fra henholdsvis Ans og Hadsten scorede en 1-2-sejr. Såvel i deres klasse som i det afgørende finaleheat.
 

For Christian Jensens vedkommende var det sejr nummer tre i træk i det traditionsrige rallysprint.

”Det var dejligt at tage et hattrick. Der er flere, som har vundet løbet tre gange, men der er kun en kører før mig, som har gjort det tre gange i træk, så det gør mig rigtig stolt,” siger Christian Jensen.

”Jeg følte, at jeg havde godt styr på løbet, da jeg havde set min tid fra det første heat. Så var jeg klar over, at det ville være muligt at vinde igen.”


Sejr nummer tre. Christian Jensen kunne glad notere sig et hattrick i Fårvang

Køreren, som ydede Christian Jensen den største modstand, var Esben Hegelund, som i det første heat var mindre end et sekund langsommere. Men et problem betød, at han ikke helt kunne udfordre teamkammeraten.

”Jeg fik en god start på løbet og var meget tæt på Christian. Det gik også rigtig godt i andet heat, men så ramte jeg desværre en kantmarkering, som beskadigede hjulophænget,” forklarer Esben Hegelund.

”Vores mekanikere forsøgte at rette fejlen, men da jeg kom ud til tredje heat, kunne jeg mærke, at bilen ikke opførte sig helt, som den plejede at gøre. Desværre var der ikke tid til, at vi kunne få kikket nærmere på det inden finalen. Men jeg fik dog en andenplads, og den er jeg godt tilfreds med under de forhold.”

Det tredje faste medlem af Peugeot Sport Dealer Team DK, Kjeld Seidler fra Holmegaard, var tilmeldt løbet med sin Peugeot RCZ, men uopsættelige arbejdsopgaver betød, at han ikke kunne være fremme i tide til at kunne starte. Teamet havde dog denne gang to andre kørere med.

Brian Madsen, Slagelse, var for første gang til start i teamets nye Peugeot 208 R2, og han gav bilen en flot debut med en klassesejr i konkurrence med 22 rivaler, ligesom han kørte bilen til en ottendeplads i finalen. Jan Sørensen, Hammel, var derimod knapt så heldig, da han ødelagde forhjulsophænget på teamets Peugeot 307 CC efter at have ramt en kantmarkering.

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Fårvang
  • 09/08/13 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: