Red Bull Ring - 3. løb - Dontje vinder, Nicolas Beer nr 4

ADAC
Formel Masters

11/08/13

Indy Dontje vinder det tredje af weekends løb på Red Bull Ring, foran Kim Luis Schramm og Maximilian Günther, efter en lidt underlig afslutning. Nicolas Beer slutter lige neden for podiet, men får gode point med i mesterskabet.

Grundet et par safety-car perioder, var løbet trukket ud, og efter en kollision mellem flere biler i Schlossgold-kurven, blev løbet afbrudt af løbsledelsen et par minutter før udløbet af den officielle tidsgrænse på 25 minutter. Efterfølgende blev stillingen efter 11 omgange brugt som det officielle resultat.

Indy Dontje vandt dermed sit andet løb i sæsonen. Umiddelbart efter Dontje, fulgte Beitske Visser, som dog fik en drive-through straf, efter løbet. Den blev omsat til en 30 sekunders tidsstraf, hvilket sendte Visser ned bagest i feltet. Han fik straffen da løbsledelsen fandt ham ansvarlig for kollisionen der fulgte til afbrydelsen.

Nicolas Beer, der kørte på sit teams hjemmebane, kørte sig seks positioner frem fra en tiende plads, men var desværre et sekund fra den vindende. Mikkel Jensen startede fra en postion som nummer fem, men måtte desværre udgå efter et par omgange.