Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Frank Nielsen scorede fjerdeplads med reservemotor

Rally 
11/08/13 

Frank Nielsen kom i sidste øjeblik til start i det store Tvilum Rally Show i Fårvang, der traditionelt skyder anden halvdel af sæsonen i gang for danske rallykørere. Længe så det nemlig ud til, at motoren til hans røde og hvide Citroën C2 R2 Max ikke ville blive klar til løbet.
 

”Jeg manglede nogle vitale stumper til motoren efter havariet i det seneste DM-løb og havde egentlig opgivet at stille til start,” siger rallykøreren fra Odder. ”Men så så jeg, at den tidligere Danmarksmester Brian Madsen skulle stille til start i en ny bil i min klasse, og så tænkte jeg, at det var en udfordring, jeg ikke ville gå glip af.”


Der måtte pilles lidt i motorrummet, inden reservemotoren virkede

Frank Nielsen gik derfor i gang med at gennemsøge lageret for brugte eller kasserede stumper, og det lykkedes ham at få samlet en reservemotor, som han fik installeret i rallybilen.

”Det gik rimeligt, men reservemotoren trak ikke sådan som den rigtige racermotor plejer at gøre. Man kunne godt mærke, at det ikke var en ny motor,” siger Frank Nielsen. ”Motoren drillede os også lidt i første heat. Toppunktføleren var gået løs, og så kørte den ikke ordentlig for os, men det fik vi løst.”

Selv om det ikke lykkedes at slå Brian Madsen, så blev slutresultatet alligevel en respektabel fjerdeplads for Frank Nielsen, der startede i en klasse med hele 23 deltagere.

Næste udfordring bliver fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet, som skal køres på Lolland sidst i denne måned.

FN-Rally
www.fn-rally.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Fårvang
  • 09/08/13 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: