ADAC GT
Masters

10/08/13

Christina Nielsen igen på podiet
Det var amerikansk V8 bulder der indtog førstepladsen i løb 1 i ADAC GT MASTERS seriens første løb i denne weekend.
Det var Callaway Competion Corvetten der kørte først over målstregen efter 38 omgange. På de næste placeringer kom en Ford GT fra Lambda Performance og på tredjepladsen en af Farnbacher Racings biler. En anden af teamets biler bliver kørt af Christina Nielsen.

Christina Nielsen har ny makker i bilen i denne weekend i form af Anthony Beltoise. Og de skulle efter gårsdagens træninger og kvalifikationer i dag køre det første af to løb. Det blev til en placering som nummer 17 generelt efter at have været startet som nummer 19. I klassen de kører i, blev det til en podieplacering som nummer tre.

Løbet blev afviklet i nærmeste perfekte forhold. Det var tørt, luften var 22 grader og asfalten 27 grader. Men de der konkurrenter kunne nu godt flytte sig lidt mere, især dem der blev placeret lige foran Christina Nielsen. De ligger lige bagefter hende i den samlede stilling, som hun fører men kun med 4 points inden denne weekend.