Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Red Bull Ring - kvalifikation

ADAC GT
Masters 

10/08/13 

Gode kvalifikationer til Christina Nielsen
Christina Nielsen har fået ny makker til denne weekend. Sidste gang var det Sean Edwards der kørte sammen med Christina Nielsen.
Sean Edwards er i denne weekend optaget af sine forpligtigelser på Road America og erstattes af Anthony Beltoise.
 

I går kørte man hele fire sessioner i ADAG GT MASTERS serien. 2 træninger og de 2 kvalifikationer. Her gik det sådan at Christina Nielsen og Anthony Beltoise kørte sig ind på en generel placering som nummer 17 og som nummer 5 i den første træning. I den anden træning blev placeringerne henholdsvis nummer 15 og nummer 2.

En ting er træning hvor man finder sig til rette i bilen og man skal finde setuppet til banen. Noget andet er kvalifikationen der bestemmer startopstillingen og her er der tale om 2 kvalifikationer - 1 til hver af de 2 løb der køres henholdsvis lørdag og søndag.

I den første kvalifikation blev Christina Nielsen og Anthony Beltoise nummer 19 generelt og nummer 2 i klassen. Flot af den nye sammensatte konstellation. I anden kvalifikation blev udfaldet sådan at man placerede sig som nummer 10 generelt og nummer 3 i klassen. Med de navne der er repræsenteret i serien er det et fremragende resultat for Christina Nielsen og Anthony Beltoise.

Første løb køres kl. 12,15 i dag og det andet i morgen ved samme tid.

Dons

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Red Bull Ring
  • 11/08/13 - Red Bull Ring - ADAC GT Masters
  •