Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Goddag og farvel

WTCC 
09/08/13 

Som rygterne mere end har antydet i det sidste stykke tid, så sker der et kørerskifte af de mere interessante i World Touring Car Championship efter denne sæson.
Kontrakten er skrevet så alt er for så vidt klar til at den nye arbejdsgiver kan modtage sin nye kører til arbejdet forud for den kommende sæson. Denne sæson skal dog lige afsluttes inden da.
 

Det er vist ingen hemmelighed mere at Citroen entrerer i World Touring Car Championship i næste sæson. Det er heller ikke nogen hemmelighed at Sebastien Loen skal være den ene af kørerne. Den anden skulle ifølge rygterne være Yvan Muller, og denne gang har rygterne ret.

Både Citroen og Yvan Muller at han tiltræder hos Citroen når denne sæson er slut. I øjeblikket kører han i Chevrolet Cruze for RML teamet som han har været hos i de seneste fire sæsoner. Hos RML begræder man selvfølgelig tabet af den yderst kompetente kører som har vundet to kørertitler hos teamet.

Det bliver dermed en yderst kompetent kørersammensætning Citroen har sat sammen. I øjeblikket er de to kørere indehavere af sammenlagt 12 FIA vm-titler. Yvan Muller har dog mest erfaring fra asfalten, mens Sebastien Loeb først i de seneste par sæsoner er begyndt at begå sig mere og mere på asfaltbanerne - og så med konkurrenterne lige rundt om sig.

Yvan Muller har allerede testet den nye Citroen C-Elysée WTCC racer som den i første omgang er navngivet. Det skete på Paul Ricard banen i det sydlige Frankrig. Yvan Mullers kontrakt med Citroen gælder for 2014 og 2015 sæsonerne.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Yvan Muller
  • Citroën Racing
  •