Nicolas Beer vinder på Nürburgring

ADAC
Formel Masters

04/08/13

Det lykkedes for den unge Nicolas Beer at tage sin første sejr i ADAC Formel Masters, da han til fulde udnyttede sin pole-position ved søndagens andet løb. Mikkel Jensen kæmpede til det sidste, men mistede en podieplads på sidste omgang.

Nicolas Beer havde allerede lørdag sikret sig en podie plads ved weekendens første løb, mens det ved søndagens første løb ikke rigtigt flaskede sig, og han måtte kæmpe sig op fra bagenden af feltet, for i det mindste at få lidt point med hjem.

Nicolas Beer kører over stregen til sin første ADAC Formel Masters sejr
(Foto: ADAC Motorsport)

Helt anderledes så det ud ved weekendens tredje løb, hvor Nicolas allerede fra starten tog kontrol over løbet, og kørte sin første sejr i Formel ADAC, og teamets første sejr i sæsonen.
"Min første sejr i Formel ADAC - det er en helt fantastisk følelse", sagde Nicolas Beer efter sejren, der blev hans femte podie i 2013 sæsonen.
"Min fart var rigtig god i starten af løbet, og jeg kunne udbygge en smule forspring. Derfor var jeg ikke særligt glad for at se safetycar på banen. Men - jeg fik farten endnu højere op efter genstarten, og kunne trække væk fra forfølgerne. Jeg kunne se min teamkammerat Marvin Dienst duellere med Alessio Picariello, i bagspejlet, og håbede at ingen af dem kunne fange mig. Det kunne de ikke, og jeg er vildt lykkelig over min sejr"

Nicolas Beer på podiet, omgivet af Marvin Dienst og Alessio Picariello

For at bygge lidt videre på teamets gode afslutning på weekenden, var det Nicolas' holdkammerat, Marvin Dienst, der tog anden pladsen i løbet. Tredje pladsen på podiet, blev taget af Alessio Picariello, der vandt de to første løb, og dermed trods alt afsluttede weekenden med endnu optræden på podiet.

Picariello kørte sig op fra en ottende startposition til en femte plads, inden en periode med safetycar, hvorefter han overhalede Beitske Visser og Mikkel Jensen på samme omgang, inden han kæmpede med Dienst om anden pladsen, men Dienst holdt hovedet koldt, og beholdt sin position til de passerede målstregen.

Alessio Picariello fører stadig stort i mesterskabet, hvor han har 202 point, efter at have vundet 7 af de 12 løb der er kørt indtil videre. På anden pladsen ligger Maximilian Günther på 124 point, tæt fulgt af Nicolas Beer med 123 point.