Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Alessio Picariello vinder også andet løb på Nürburgring

ADAC
Formel Masters 

04/08/13 

Mikkel Jensen 7 - Nicolas Beer 8
Det er en god weekend for den 19 årige Alessio Picariello, der også vinder weekendens andet løb i ADAC Formel Masters. Nicolas Beer faldt meget tilbage fra sin start på tredje position, men kæmpede sig frem i feltet.
 


(Foto: ADAC Motorsport)

Med en start fra tredje position, så det ellers lovende ud, men desværre fungerede teknikken ikke helt, så Nicolas Beer befandt sig snart helt i bunden af feltet. Han kæmpede dog bravt for at komme op igen, og sluttede på en ottende plads, lige bag Mikkel Jensen, på positioner hvor de begge kunne sikre sig nogle værdifulde point til mesterskabet. Hvilket er specielt vigtigt for Nicolas Beer, der ligger på en tredje plads i mesterskabet.


(Foto: ADAC Motorsport)

Til løbet søndag eftermiddag, ser vi Nicolas Beer og Mikkel Jensen som startende fra forreste række, med de to Neuhauser kørere Marvin Dienst og Stefan Reiner på anden række. Løbet kan ses online på www.adac.de/motorsport startende fra kl 16:30.


Læs mere om:
  • Nicolas Beer
  •