Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Race for Riget er igen med i CHGP

CHGP 
03/08/13 

CHGPDet er efterhånden ved at være tradition at Race for Riget er med til Copenhagen Historic Grand Prix. I år var folk også vilde med at få en tur på banen.
 

Race for Riget samler penge ind til BørneUnge afdelingen på Rigshospitalet i København. Selv om CHGP i år ikke er nabo til Rigshospitalet stiller alle de frivillige stadig op for at samle penge til de børn som er indlagt på afdelingen.


De billetter der var til en tur med kongen af Le Mans, Tom Kristensen, var hurtig udsolgt
(Foto: Motorsporten.dk)

Der var som altid en kæmpe interesse hos publikum for at betale for at få en tur rundt på banen i Bellahøj og samtidig støtte de indlagte børn på Rigshospitalet.


Så er der klar til køreture
(Foto: Motorsporten.dk)

At kunne købe en tur med Tom Kristensen, Kevin eller Jan Magnussen og mange andre dygtige danske racerkørere og samtidig støtte en god sag er stadig en stor succes. Søndag er der igen mulighed for at købe en tur rundt på den nye racerbane i København.

Selch

Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/13 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS