Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP er ved at være klar

CHGP 
02/08/13 

CHGPCopenhagen Historic Grand prix er i gang. Veje er blevet afspærret, hegn er sat op, og igen i år er København en oplevelse med race og historiske biler.
 

Området omkring Grøndals Park Centeret er i år ved at blive fyldt med historiske racer biler. Den tekniske kontrol er i gang og lørdag morgen går det løs.


Teknisk kontrol er i gang !
(Foto: Motorsporten.dk)

Man har været i gang med at afspærre en del af København igen. Området ser ud til at have mere depot plads, det betyder mere at se, så man kan roligt købe sig en billet, for det bliver en dejlig weekend for dansk motorsport på Sjælland.


I weekenden går det løs. De små ting skal nok blive løst
(Foto: Motorsporten.dk)

På den varmeste dag i flere år var der dog et svar som var svært at få svar på. Hvem skal jeg så spørge. Kørere, mekanikere, gæster og udstillere kunne ikke finde svar på rigtig mange ting. Det blev rigtig mange steder i pitten bemærket at det var mærkbart at der, var kommet en ny ledelse til løbet.


Hvorfor er der ingen der giver besked !!!
(Foto: Motorsporten.dk)

Mange af de frivillige der arbejder på baneopbygningen er dog folk med en masse rutine, derfor er der ingen tvivl om at der bliver godt race fra lørdag morgen.

Selch

Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/13 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS