Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Young Driver AMR fortsætter sin deltagelse i WEC

FIA WEC 
02/08/13 

World Endurance ChampionshipYoung Driver AMR har besluttet at fortsætte sit samarbejde med Aston Martin Racing om deltagelse i FIA World Endurance Championship, til minde om Allan Simonsen, der blev offer for en tragisk ulykke under 24 timers løbet i Le Mans.
 

"Det var ikke nogen let beslutning, hvorvidt vi skulle stoppe eller fortsætte vores 2013 FIA WEC projekt efter Le Mans," udtaler Jan Struve fra Young Driver AMR.
"Det har selvfølgelig været en meget følelsesladet tid for os alle, så vi har brugt mere tid sammen og ringet jævnligt for at støtte hinanden, og den endelige beslutning om at fortsætte i 2013-FIA WEC blev først taget for nyligt, efter Kristian (Poulsen), og Christoffer (Nygaard) havde en test i en Aston Martin V8 Vantage GTE i England.


Young Driver AMR vil køre til minde om Allan Simonsen

"Det har været et stort puslespil for at det til at passe sammen. Oven i ​​den følelsesmæssige del, har vi også brug for en ny bil til at fortsætte, og jeg er meget taknemmelig for hele Aston Martin Racing teamet, hvor folk har aflyst deres ferie for at gøre det muligt, at vi kunne få en ny bil klar til næste FIA ​​WEC runde på Sao Paulo. "
"Jeg er glad for, at vi alle hver især kom til konklusionen om at fortsætte i 2013 sæsonen af FIA WEC, til minde om ​Allan."

"Allan Simonsen var en rendyrket racerkører, der normalt kørte hver weekend, og oftest på forskellige kontinenter fra weekend til weekend. Vi er meget sikre på, at han ville have ønsket vi skulle fortsætte med løbene, da han var en stor sportsmand og en af ​​de største elskere af motorsport. "

"Det var selvfølgelig meget følelsesladet at komme tilbage i en racerbil," siger Christoffer Nygaard.
"Men vi ønskede ikke at træffe beslutningen om at fortsætte med vores program, før Kristian og jeg sad i bilen igen. Testen var selvfølgelig meget følelsesladet for os. Men det var vigtigt for os begge, at finde ud af hvordan vi ville have det i bilen, og om vi følte, at vi var i stand til at fortsætte i FIA WEC. "

Kristian Poulsen: "Allan var en racerkører. Han ville have sendt os ud at køre. Det er det vi vil gøre, og vi vil køre i hans minde. "

Det er endnu ikke besluttet, om Nygaard og Poulsen får følgeskab af en tredje kører i nr. 95 Young Driver AMR / Aston Martin Racing-Aston Martin V8 Vantage GTE, i de resterende fem runder af FIA WEC. Den næste runde af FIA WEC vil finde sted den 1. september i Sao Paulo, Brasilien.

Christoffer Nygaard vil deltage i Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) denne weekend, hvor han vil agere taxa for en god sag, i en Aston Martin både lørdag og søndag. Alle indtægter fra disse taxa-ture vil gå til børncancer-afdelingen på Rigshospitalet.

Under Copenhagen Grand Prix, vil alle indtægter fra salget af det officielle program, gå til Allan Simonsens Mindefond. Hver fan og tilskuer bestemmer selv, hvor meget han er villig til at betale for programmet. Alle program sælgere vil have indsamlingskasser til Allan Simonsens Mindefond.

Alle der ønsker at ære mindet om Allan Simonsen, opfordres til at donere til Allan Simonsens Mindefond.
Modtager og kontooplysninger er:
Allan Simonsens Mindefond
c / o Dansk Automobil Sports Union
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby

Jyske Bank København Erhverv
Vesterbrogade 9
DK-1557 København V
Kontonr. 5078 1117416.
IBAN-nummer: DK1350780001117416
Swift (BIC-adresse) er JYBADKKK

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • Interlagos
  • 04/08/13 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • 01/09/13 - Interlagos - FIA WEC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS