Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Prøv vores Porsche 996 GT3 til Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP 
31/07/13 

CHGPog støt en god sag
I den følgende weekend 3.-4. august får du mulighed for at få en tur i Team Heino Frederiksens Porsche 996 GT3, der til dagligt deltager i Danish Endurance Championship. Det hele sker i forbindelse med et støttearrangement der hedder "Race for riget". Race for Riget støtter Børn- og ungeafdelingen på Rigshospitalet i København.
 

Det bliver teamets kører Michelle Gatting, der er bag rattet og skal køre sine gæster rundt på den 2,6 km lange bane på Bellahøj, som også er en ny bane for CHGP. Michelle er en af de helt store talenter, og er en yderst erfaren kører og deltager bl.a. i den tyske Scirocco serie, hvor hun også er endt på podiet et par gange.


Her ses Michele Gatting bag rattet, som også bliver teamets chauffør til Copenhagen Historic Grand Prix
(Foto: Jesper Giørtz-Behrens)

Prisen for en tur i Porschen er endnu ikke fastlagt, men det kommer til at ligge på ca. 800-1.200 kr. for en tur. Publikum er også velkomne til at kigge ned forbi Team Heino Frederiksen i ryttergården og få en god racing-snak og bl.a. høre lidt om holdets planer om at deltage i 24 timers løbet i Barcelona til September.

Så mød op på Bellahøj i København 3.-4. august og få en helt særlig oplevelse og samtidig støtte den gode sag.


Prøv Team Heino Frederiksens Porsche 996 GT3 til Copenhagen Historic Grand Prix d. 3.-4. august
(Foto: Jesper Giørtz-Behrens)

Læs mere på www.chgp.dk

Team Heino Frederiksen
Jesper Giørtz-Behrens


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/13 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS